ADI@ADI Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam mam na srebrnym lakierze czarne glebokie zarysowania dodam ze glinka itp nie pomagaja prosze o pomoc czym moge to wyczyscic z gory dzieki
ADI@ADI Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Ale to szukasz wróżki tutaj?? nie nie ale z tego co wiem z forum to sa takie kosmetyki zdejmujace rysy PS:jak chcesz cos to gg lub pw proponuje
kaczornysa Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 jak chcesz cos To chyba Ty coś chcesz od 'nas' - forumowiczy. Proponuje chociaż dać zdj.
ADI@ADI Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 http://silver206.republika.pl/images/beetle/zdrapka.jpg mam cos takiego tylko na jasnym lakierze ciemny
Marco Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 NA zderzaku? Sa dwie opcje : może to być "obcy lakier " po przecierce, bądź, jeśli jest to na zderzaku, przetarcie mogło dostać się głęboko,aż do tworzywa które jest ciemne. W pierwszym przypadku da się to usunąć rozcieńczalnikiem w tym drugim nie da się nic zrobić.
kaczornysa Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Przejedź palcem i zobaczy czy jest chropowate/ostre. Czy jest to może lakier z innego samochodu, słupka itp. I tak jak pisze Marco, albo się da usunąć zmywaczem/rozcieńczalnikiem albo nie, i wtedy będzie trzeba było się trochę pobawić
ADI@ADI Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 auto jest w Gdyni a ja w Olsztynie ale rysa jest czarna od czarnej BMW nie doszla do golego plastkiku tylko na lakier zderzaka na krawedzi rysy sa 10-15 cm ostre czy chropowate trudno stwierdzic ale jest tam 10 rys jedna pod druga
ble Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 jak jest 10 rys jedna pod drugą to mogł popękać ten lakier
Rekomendowane odpowiedzi