Yogi Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 witam mam taką sytuację, że pianownica nie tworzy mi piany, tak jakby w ogóle nie pobierała aktywnej piany z butelki widzę że stan się nie zmienia a z dyszy leci sama woda, nawet nie mleko to jakas typowa choroba ?? dodam że regulacja ilości detergentu nic nie daje, nawet w skrajnych ustawieniach uzwana średnio raz w tyg od 2 m-cy ....
Piciosz Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Ale od początku tak było czy dopiero z czasem przestała robić pianę ?
Yogi Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 na początku było OK wszystko działało poprawnie już nawet pianownice przedmuchałem kompresoremod wlotu, wylotu, od strony rurki... i nic
Swiety Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 proste masz zapchany wlot do pianownicy z butelki. Musisz rozkręcić pianownice. Możesz to zrobić od strony regulacji albo od dołu tam gdzie jest tez wezyk. Miałem tak samo zmarnowałem sporo piany przez to, a miałem tam kawałek syfu wielkości główki od duzej szpilki.
citrofan Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 mysle ze masz zatkane sitko.wystarczy je wyjac i wrzucic na noc do kwasu.w razie problemow pisz na priw
Yogi Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 dzięki za pomoc pomogło rozkręcenie, przedmuchanie i skręcenie już myślałem że się coś zużyło bo zepsuć to się nie ma co... działa jak nowa citrofan, nie wiem gdzie to sitko miałoby być ale jak rozkręciłem to nic takiego nie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi