pablo022 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam Zakupiłem autko i poza fotelem kierowcy nie mam z nim żadnych problemów. Macie jakiś pomysł co z tym zrobić? Od czego takie przebarwienia? jak z tym walczyć? a na fotelu pasażera jest takie coś: no i drzwi: z gory dzięki za pomoc Pozdrawiam Paweł
yukon Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 wyczyścić i zabezpieczyć? tak ciężko poczytać forum?
Dystrybutor muzycom Opublikowano 18 Lipca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 To nie są przebarwienia tylko brak farby. Po czyszczeniu pozbędziesz się jej jeszcze więcej. Na 100% zejdzie ta z podłokietnika. Fotele do farbowania.
pablo022 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 yukon, nie jest ciężko, ale nigdzie nie widziałem takiego przypadku muzycom, myślisz że ktoś je już farbował i tak się skończyło? czy tak oryginał się spiep....? jak to ratować? czym? z góry wielkie dzieki za pomoc
Szymon871 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 weź spróbuj najtańszym sposobem najpierw: Umyj ten syf i zakup renoskór. Tylko nie zniechęcaj się po 3 malowaniach... ja przetrtą skórę na kierownicy 4 razy malowałem. pozdro.
pablo022 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 chciałbym uzyskać jak najdłuższy efekt jeżeli mam to malować co 2 miesiące,zakładając ok 2-3tyś km miesięcznie to chyba wolę zapłacić ok 1000-1500 za obszycie, albo to zlać i jeździć tak jak jest (ale strasznie wali w oczy ) najpierw parowe czyszczenie tapicerki,potem jakiekolwiek zabiegi aha a jak lepiej malować gąbką czy aerografem? pozdro
Szymon871 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Renoskór jęzeli dobrze nałożysz i odpowiednią ilość warstw to nie ma opcji żeby zszedł... musiałbys naprawde sie postarac. Ja nakładałem go gąbką. Pozdro.
pablo022 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 hmm no to trzeba bedzie sprawdzić czekam jeszcze na info od firmy Leather Master a potem będę coś ćwiczył pozdro
Dystrybutor muzycom Opublikowano 19 Lipca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 muzycom, myślisz że ktoś je już farbował i tak się skończyło? czy tak oryginał się spiep....? jak to ratować? czym? Fotele dziwnie wyglądają. Myślę, że były malowane, choć wczoraj widziałem podobny efekt po użyciu środka czyszczącego nie przeznaczonego do skóry. Jeśli chcesz to sprawdzić wytnij od spodu kawałek skóry i porównaj z tym co masz na siedzeniach. zapłacić ok 1000-1500 W tej cenie nie obszyjesz auta dobrą skórą niestety. Malować najlepiej metodą natryskową. Aerograf em to trochę czasochłonne. Najlepiej robić to małym pistoletem lakierniczym. Pozdrawiam
pablo022 Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 W tej cenie nie obszyjesz auta dobrą skórą niestety. mówiłem o jednym fotelu
Dystrybutor muzycom Opublikowano 21 Lipca 2011 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 No to jest już realna kwota
Rekomendowane odpowiedzi