toka Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 Carnauba to całkiem co innego niż Tomek i Asia z detailer.pl. Racja oni robili autka w tym studio ale teraz to inny standart i lepiej pisać prosto do nich. Dokładnie carnauby nie polece
Gość Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 A tak się zaptam co z carnaubą jest nie tak?Mam ich pod nosem w sumie po sąsiedzku nie mal...czysta ciekawosc
luk skywalker Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 A tak się zaptam co z carnaubą jest nie tak?Mam ich pod nosem w sumie po sąsiedzku nie mal...czysta ciekawosc tez mnie to interesuje, ja mam jeszcze bliżej. jakieś konkrety poprosimy.
Kondi Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Hej, chciałbym zapytać czy coś od tego czasu się zmieniło ? kogo polecacie w Krakowie i okolicach na oddanie korekty/odświeżenie lakieru (Audi A5 LZ9Y)?
SzymekM Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Hej, Słyszałem wiele pochlebnych opinii o Detailingservice z Wieliczki.
Rudy Hiszpan' Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Uderz do Danona, chłopak robi to z pasją od wielu lat i da się z nim normalnie dogadać, współpracuje też z ceramic pro
Rekomendowane odpowiedzi