Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak sie za to zabrac? SSR2.5 Super Swirl Remover 2.5 Medium Cut darade? Czy cos bardziej agresywnego?

29062011064.jpg

29062011065.jpg

29062011066.jpg

Opublikowano

Fiesta MK4 ;) Niekoniecznie poniewaz w planie jest zakup maszyny ale prosze o propozycje i mechaniczna i reczna :)

Opublikowano

To ja zapytam o cos podobnego. Mam problem auto po myciu wyglinkowaniu przjechaniu cleanerem i nawoskowaniu ma calkiem fajny dach, ale z czasem tzn tak po tygodniu od woskowania juz widac, ze dach jest szary wyplowiamy(dobrze to widac bo auto jest czarne) mysle ze jest to wina klaru, czy probowac to zjechac papierem i przejechac potem maszyna? Fotki narazie nie wrzuce bo strasznie pada a auto garazuje pod hmurka.

Opublikowano

Co do tego dachu to nie wiem czy tam już podkład nie prześwituje. Kiedyś koleszka miał Peugota 205 i dach wyglądał podobnie. Pierwsze dotknięcie polerka i biały się zrobił. Nie wiem od czego taki był. Może cieńka warstwa lakieru, malowane dawno temu plus dużo słońca (wyglądał tak jakby spalony słońcem bo nie wiem jak to inaczej opisać)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Korci mnie żeby ruszyć ten wspaniały dach :-] czyli papierem nie ruszać to jaką pastę do pracy ręcznej wybrać? SSR2.5 Super Swirl Remover 2.5 Medium Cut da radę?

Opublikowano

Dobra dobra ostudziliście już mój zapał, lakierować nie będę bo to jest budżetowy samochód i gra nie jest warta świeczki...