mastacrx Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam, jak sie za to zabrac? SSR2.5 Super Swirl Remover 2.5 Medium Cut darade? Czy cos bardziej agresywnego?
mastacrx Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Fiesta MK4 Niekoniecznie poniewaz w planie jest zakup maszyny ale prosze o propozycje i mechaniczna i reczna
maya Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja bym zaczął od glinki bo widze tam brudu pełno najlepiej agresywnej
jacek_1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 To ja zapytam o cos podobnego. Mam problem auto po myciu wyglinkowaniu przjechaniu cleanerem i nawoskowaniu ma calkiem fajny dach, ale z czasem tzn tak po tygodniu od woskowania juz widac, ze dach jest szary wyplowiamy(dobrze to widac bo auto jest czarne) mysle ze jest to wina klaru, czy probowac to zjechac papierem i przejechac potem maszyna? Fotki narazie nie wrzuce bo strasznie pada a auto garazuje pod hmurka.
Gibon86 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Co do tego dachu to nie wiem czy tam już podkład nie prześwituje. Kiedyś koleszka miał Peugota 205 i dach wyglądał podobnie. Pierwsze dotknięcie polerka i biały się zrobił. Nie wiem od czego taki był. Może cieńka warstwa lakieru, malowane dawno temu plus dużo słońca (wyglądał tak jakby spalony słońcem bo nie wiem jak to inaczej opisać)
Gówniash Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Dokładnie, ja tam widzę spękany lakier i wychodzący podkład. Pomoże tylko ponowne lakierowanie.
mastacrx Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Korci mnie żeby ruszyć ten wspaniały dach czyli papierem nie ruszać to jaką pastę do pracy ręcznej wybrać? SSR2.5 Super Swirl Remover 2.5 Medium Cut da radę?
maestro00 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Bez urazy ale zabieranie się za coś takiego ręcznie to samobójstwo.
Marco Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Przecież to się nadaje tylko do lakierowania...
mastacrx Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dobra dobra ostudziliście już mój zapał, lakierować nie będę bo to jest budżetowy samochód i gra nie jest warta świeczki...
Liptonosz Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A może kup folie i to oklej? przed tym tylko spoleruj żeby nie było nierówności bo folia je uwydatni.
Rekomendowane odpowiedzi