kogoot Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 witam, Przy nakladaniu Coli ubrudziłem plastiki. Za nic nie daja sie usunąć. Probowalem juz octu, goracej wody, plynu do mycia naczyn, stezonego szamponu samochodowego i nic. Jakies sugetie?
sq8shq Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 maslo orzechowe ew. gumka do scierania jezeli plastiki nie sa mega delikatne. Na uszczelkach pomaga wiec i na plastikach powinno
MM.MM Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wyskrob wykałaczką. Ps. nie widzę zdjęć.
kogoot Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 ja widzę zdjecia jak zobaczysz to sam zauwazysz ze wykalaczka sie nie da bo to dosyc gladka powierzchnia.
Xeper Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 kogoot, RUBBER CLEANER PLUS Autoglyma powinno pomóc na ten problem. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 2146#92146 Albo masło orzechowe - klasyka
voldi22 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 u mnie IPA takie ślady usunęło.
Checio Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 maslo orzechowe ew. gumka do scierania Na to bym nigdy sam nie wpadł Jakie masło polecacie ??
Borek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Panowie o co chodzi z tym masłem orzechowym? na początku myslałem że to jakiś żart, albo forumowy żargon, ale widzę że to na poważnie. Co takiego ma masło, że czyści plastiki z wosków?
pfikusny Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Może magiczna gąbeczka Jan Niezbędny?
PIOTRUŚ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Panowie o co chodzi z tym masłem orzechowym? na początku myslałem że to jakiś żart, albo forumowy żargon, ale widzę że to na poważnie. Co takiego ma masło, że czyści plastiki z wosków? nie znam się ale wydaje mi się ,że zawarty w nim tłuszcz rozpuszcza wosk
cayman9 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 Panowie o co chodzi z tym masłem orzechowym? na początku myslałem że to jakiś żart, albo forumowy żargon, ale widzę że to na poważnie. Co takiego ma masło, że czyści plastiki z wosków? nie znam się ale wydaje mi się ,że zawarty w nim tłuszcz rozpuszcza wosk albo zawiera rafinaty z ropy naftowej które go rozpuszczają
firmek Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Kogoot, RUBBER CLEANER PLUS Autoglyma powinno pomóc na ten problem. AG Bumper Care tez daje rade, przynajmniej dal rade z FK1000p. Uprzedzajac ewentualne pytania doczyscil, nie zamaskowal.
cayman9 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Kogoot, RUBBER CLEANER PLUS Autoglyma powinno pomóc na ten problem. AG Bumper Care tez daje rade, przynajmniej dal rade z FK1000p. Uprzedzajac ewentualne pytania doczyscil, nie zamaskowal. ja poradziłem sobie rubber cleanerem plus z ag. środek o tyle fajny że nie dość że czyści to jeszcze fajnie poczernia i daje w miarę trwały efekt
Deco Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja poradziłem sobie rubber cleanerem plus z AG. środek o tyle fajny że nie dość że czyści to jeszcze fajnie poczernia i daje w miarę trwały efekt Potwierdzam, bardzo fajny środek
Rekomendowane odpowiedzi