SZyBA Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Narazie tylko ręczna robota takie małe odświeżenie auta ponieważ co tydzień jeździ na działkę na wsi gdzie żwir piasek szutr ogólnie więc brudne ukorzone bardzo. Najpierw mycie bezdotykowe pianą tenzi potem pianą neutral ph następnie mycie na 2 wiadra szampon R222, APC PB, IRONX na trochę elementów, wyglinkowane auto BT, znów umyte wytarte do sucha, Cleaner PB PP, odżywka DC2 i wosk Coli 476. Szyby wyczyszczone AG CGP środek PB NL Wiem wiem auto potrzeba korekty lakieru ale nie ma jeszcze maszyny i tak bardzo czasu zrobić. Podziękowania przy pracy dla kolegi Maci10. Niby seicento a zeszło się z 6h. Wkońcu ktoś mógł porobić fotki Krytyka mile widziana wiem wiem ja się dopiero uczę i jeszcze długa droga przede mną ale każdy chyba kiedyś zaczynał To taki mały prezent zrobiony na dzień ojca http://www.youtube.com/watch?v=Jb5fIOzOIiQ
maci10 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Na żywo dużo lepiej wygląda niż na fotkach. Na zdjęciach ładnie lusterko na tylnej klapie. Jakoś srebrny to taki niewdzięczny kolor bo roboty na nim nie widać Pozdro Szyba
kaffel123 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Praca naprawdę fajna. A co do samego autka zawsze śmieszyły mnie te wersje dwukolorowe.
sciema Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 a kołpaki przy myciu nie warto ściągnąć i od środka je wymyć ładnie czyste
slavoPL Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 ściągniecie tych kołpaków w jastrzębiu wymaga odkręcenia kół seicento jak seicento, zdjęcia za pewne nie ukazują włożonej pracy.
SZyBA Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie było podnośników żeby kołpaki ściągnać klucza itp
Rekomendowane odpowiedzi