plotek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Kolega potrzebował pomocy bo jakiś życzliwiec wysmarował mu maskę klejem "super glue" oraz porysował bliżej nie określonym narzędziem zostawiając liczne lecz na szczęście nie masakrycznie głębokie rysy. Swoje żniwo zebrał również płyn do spryskiwaczy. Zakasałem więc rękawy i zabrałem się do roboty żeby uratować maskę. W rękę poszły glinka, papier wodny i cztery rodzaje pasty 3M. Foty przed i po, zaczynając od tych przed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmocc Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Piękne lustereczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Na pewno maska wygląda dużo lepiej ale IMO nie ma sensu wrzucanie takich zdjęć, różnicy za bardzo nie widać . Najlepiej pod lampą robić 50/50 i pokazywać różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Lusterko super i e39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plotek Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Na pewno maska wygląda dużo lepiej ale IMO nie ma sensu wrzucanie takich zdjęć, różnicy za bardzo nie widać . Najlepiej pod lampą robić 50/50 i pokazywać różnicę. Masz rację ziom. Zwykle robiąc zdjęcia przed i po, robię je pod lampami ale w tym przypadku była to szybka robota, czas mnie gonił i zwyczajnie zapomniałem trzasnąć fotki jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Maska wygląda świetnie, pięknie się wszystko odbija. Lampy w aucie także zadbane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmichalowski Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Lampy od polifta więc może nerkę też załóż poliftową? Efekty pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plotek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Lampy od polifta więc może nerkę też załóż poliftową? Efekty pracy Auto nie jest moje lecz kolegi. CZYTAĆ POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi