piotro Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Trzy cztery mycia wytrzymuje więcej nie. Ja wczoraj zamówiłem Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax wraz z kilkoma rzeczami typu glinka, tricolor, SSR 2,5 itp K2 daje na koła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Mi się K2 Ultra Wax , topić w puszcze zaczął a na lakierze ledwo tydzień trzymał i okropnie plastiki brudził Ale jak za taką cenę 10zł czy jakoś tak daje radę a Projekt Corolla fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 K2 Ultra Wax mnie się trzymał miesiąc(Myty co sobotę). Lakier przygotowany cleaner'em. Nałożyłem na element następny też i ten 1 polerowałem MF i tak całe auto. Na noc zostawiłem w garażu i rano również poszła w ruch MF. Jak na te cenę to byłem nawet zadowolony a czarny Passat lśnij jak zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Fakt plastiki brudzi bardzo, trudno potem domyć. Przydało by się oklejać auto na woskowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi