michałoś Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pozdrowienia dla kolegi z PKP Świetna robota, ja dopiero zaczynam przygodę z detailingiem, ale wiem ze na 100% będę pogłębiał swoją widzę. A co do mechaników to, nie zapomnę miny mojego mechanika, jak poprosiłem, żeby nic nie pochlapał olejem przy wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 mechanikowi to bym wystawił fakturę za sprzątanie. Jak nie zapłaci to się nie oduczy pakować za kółko w up..onych porciętach i brudnymi łapami. Tak się tworzy standardy obsługi. A robota z busem - przednia - wygląda jak nówka sztuka nieśmigana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoox Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Niestety nie wychodził oryginalnie xenon w Ducato, więc trzeba sobie radzić. Spryskiwacze są w planach, sampoziomowanie już nie. Ogólnie poleca taką modyfikacje, bo świecą rewelacyjnie ! gruby_RS, u mnie 2 srebrne krążą, jeden oznakowany drugi cichociemny . Dzięki za miłe słowa, jutro zabieram się za ogarnięcie paki, bo tam syf lekki jest. Będzie też jakaś mała fotorelacja pewnie. michałoś, pozdrawiam, ale jakoś nie kojarzę z forum . sirtrojan, no tak trzeba by zrobić, ale realia są jakie są. Wyśmiałby mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 jeden oznakowany drugi cichociemny taki jak mój Delikatnie dał do zrozumienia czym się zajmuje Te lampki kupiłeś gotowe czy ktoś Ci robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Danio Nie chcialem bialego jak "wszyscy" więc zamówilem kolorek "szary ferro" -metalic ofkors. Zakumałem już po zakupie i jak zacząłem śmigać po miescie, kto głównie jeździ w tych barwach to moje pudło.... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/memberlist. ... file&u=210 Niestety polo sprzedane, ale kończę OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoox Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Danio Kupiłem od gościa z Poznania, który przerabia każde lampy na xenon. gruby_RSNo twój prezentuje się rewelacyjnie, kolorek świetny. Ja za rok, też będę szedł do "sklepu" po nowe Ducato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kapitalna robota, zupełnie inne auto teraz:) Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoox Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Małą foto relacja z prac nad częścią "zarabiającą" auta. Wszystkie części paki, łącznie z dachem oraz wnękami wymyte APC Concepta w rożnych rozcieńczeniach przy pomocy różnych pędzelków. Przy okazji całe auto umyte, oraz część pasażerka została wyczyszczona. Pewnie zaraz kilka osób zauważy brak lakieru na kantach przy słupku B, ale to wina poprzedniego niedbalstwa właściciela, ponieważ miał źle wyregulowane ograniczniki drzwi przesuwnych. Ktoś może podrzucić mi linka jak wykonać zaprawkę, aby było to zabezpieczone oraz mniej widoczne? Before: After: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 bardzo fajnie i czysto teraz wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Takim busem to aż chce się jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Czysty dostawczak - ewenement I to lustro na prawym boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ktoś może podrzucić mi linka jak wykonać zaprawkę, aby było to zabezpieczone oraz mniej widoczne? Proszę: Jak zrobić zaprawkę Pozdrawiam Wiolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi