Grzechu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 A mi to zawsze się wydawało że V tech w Krakowie jest najlepszy o tym TTC nie słyszałem!! Żeby nie było OT to minetoo sąsiad zawsze wykonuje dobra robotę!!
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 ShiningCar, I o to chodzi Grzechu, Dzięki
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 nasze autka beda szajning lajk a star -jak dzoana krupa a wszystko to zasluga minetoo
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 miba, ah dziękuje i zapraszam jak zwykle
toka Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 A mi to zawsze się wydawało że V tech w Krakowie jest najlepszy o tym TTC nie słyszałem!! Ty żartujesz, prawda?? Co do izki to juz ją widziałem kiedyś pod politechniką, koleś patrzył na moje auto też, także może zczai.. Ile tam masz dokładnie kucyków? Hamowałeś go? Co do Daniela Autko bardzo fajnie teraz wygląda
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Pozwolę się wypowiedzieć za właściciela Pod Polibudą? Dziwne, bo właściciel raczej z polibudą do czynienia nigdy w życiu nie miał A odnośnie mocy to po wydechu i icku powinno się 180 pojawić, zobaczymy co będzie po korekcie programu u Daniela, pewnie w czwartek w nocy się dowiemy...
toka Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Pod Polibudą? Dziwne, bo właściciel raczej z polibudą do czynienia nigdy w życiu nie miał pod polibudą nie znaczy tylko że był na parkingu Pk czy to że tam uczęszczał.. Widziałem jak jechał warszawską od kierunku aleji
kempus Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Fajna Ibiza, muszę się kiedyś przyjrzeć jak spotkam ją w Krakowie
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 kempus, Może przed najbliższym spotem damy jej shower i wystawi sięna oglądare...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Odświeżę topic - padł pomysł, żeby piękną wyniunianą Ibizę zamienić na japończyka... Civic Type-R 2007? może S2000 ? Żal autka, bo jednak oddam polo, wrak astry i nerkę, że drugiego auta, którego kierowca pokonuje leżących policjantów z prędkością 5km/h, jeżdzi po krakowie 30-40km/h, ma czujniki temperatury oleju, boosta, turbotimer na 5minut ustawiony i jak już korzysta z mocy Ibizki to tylko na Bora-Komorowskiego bo tam jest ładny równy asfalt to w tym kraju nie ma
Fancivi Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Jako miłośnik Hond, S2000 fajny samochód i moc pod maska daje rade TypeR już nie to samo, sporo wygłoszeń, masa... i żeby już poszaleć trzeba trzymać mocno obroty. Jeżeli miałbym wybierać to S2000 lepsze będzie
Gość Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Gdyby przedni napęd był lepszy to chodzilibyśmy na rękach.... .....tak więc S2K
herusek14 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Wchodze w PSB patrze a to TY.. myśle "o kurde juz 3 akcja"?! ALe na szczęście jeszcze nie
barteq161 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 CTR nie jest zly ale poprzednia generacja, jednak jesli jest do wyboru S2000 to bym bral S2000
Gość Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie Ty jeden - ja też jestem za S2000
art'ek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Żal autka, bo jednak oddam polo, wrak astry i nerkę, że drugiego auta, którego kierowca pokonuje leżących policjantów z prędkością 5km/h, jeżdzi po krakowie 30-40km/h, ma czujniki temperatury oleju, boosta, turbotimer na 5minut ustawiony i jak już korzysta z mocy Ibizki to tylko na Bora-Komorowskiego bo tam jest ładny równy asfalt to w tym kraju nie ma nie mow mi ze ta ibiza z fotek na 1 stronie tak musi?? no chyba ze cos sie zmienilo;/ ale przeciez to wysoka koza
bruno Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Jeśli auto weekendowe to oczywiscie ze S2K. Tylko znalezc w Polsce naprawde zdrową to nie lada wyczyn.
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 bruno, To się pojedzie za gramanicę
roburrr Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Tak się składa że jestem byłym posiadaczem s2000. Mogę Ci go polecić ale uwaga, ten samochód strasznie uzależnia . Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym aucie to polecam forum http://www.s2000.pl/ jest tam dużo ciekawych informacji o tym aucie. Co do używek, są w tej chwili dwa ciekawe cukiereczki do sprzedania, cena nie mała ale warto Poza tym w w razie jakiś pytań śmiało pytaj.
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Żal autka, bo jednak oddam polo, wrak astry i nerkę, że drugiego auta, którego kierowca pokonuje leżących policjantów z prędkością 5km/h, jeżdzi po krakowie 30-40km/h, ma czujniki temperatury oleju, boosta, turbotimer na 5minut ustawiony i jak już korzysta z mocy Ibizki to tylko na Bora-Komorowskiego bo tam jest ładny równy asfalt to w tym kraju nie ma nie mow mi ze ta ibiza z fotek na 1 stronie tak musi?? no chyba ze cos sie zmienilo;/ ale przeciez to wysoka koza Nie musi - właściciel po prostu do przesady dba o samochód, jak jest brzydko to wybiera mpk albo kolegów - nie dość, że pedant to jeszcze jego pierwszy samochód
Rekomendowane odpowiedzi