Skocz do zawartości

Seat Ibiza FR 170ps+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi to zawsze się wydawało że V tech w Krakowie jest najlepszy o tym TTC nie słyszałem!!

Żeby nie było OT to minetoo sąsiad zawsze wykonuje dobra robotę!! :mrgreen:

Opublikowano
A mi to zawsze się wydawało że V tech w Krakowie jest najlepszy o tym TTC nie słyszałem!!
:lol::lol::lol::lol::lol:

Ty żartujesz, prawda??

Co do izki to juz ją widziałem kiedyś pod politechniką, koleś patrzył na moje auto też, także może zczai.. ;)

Ile tam masz dokładnie kucyków? Hamowałeś go?

Co do Daniela :good:

Autko bardzo fajnie teraz wygląda :D

Opublikowano

Pozwolę się wypowiedzieć za właściciela :kox:

Pod Polibudą? Dziwne, bo właściciel raczej z polibudą do czynienia nigdy w życiu nie miał :kox:

A odnośnie mocy to po wydechu i icku powinno się 180 pojawić, zobaczymy co będzie po korekcie programu u Daniela, pewnie w czwartek w nocy się dowiemy... :evil:

Opublikowano
Pod Polibudą? Dziwne, bo właściciel raczej z polibudą do czynienia nigdy w życiu nie miał

pod polibudą nie znaczy tylko że był na parkingu Pk czy to że tam uczęszczał.. 8-)

Widziałem jak jechał warszawską od kierunku aleji :P

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżę topic - padł pomysł, żeby piękną wyniunianą Ibizę zamienić na japończyka... :thumbdown:

Civic Type-R 2007?

może S2000 ?

Żal autka, bo jednak oddam polo, wrak astry i nerkę, że drugiego auta, którego kierowca pokonuje leżących policjantów z prędkością 5km/h, jeżdzi po krakowie 30-40km/h, ma czujniki temperatury oleju, boosta, turbotimer na 5minut ustawiony i jak już korzysta z mocy Ibizki to tylko na Bora-Komorowskiego bo tam jest ładny równy asfalt to w tym kraju nie ma :dontknow:

Opublikowano

Jako miłośnik Hond, S2000 fajny samochód i moc pod maska daje rade :) TypeR już nie to samo, sporo wygłoszeń, masa... i żeby już poszaleć trzeba trzymać mocno obroty. Jeżeli miałbym wybierać to S2000 lepsze będzie

Opublikowano

Gdyby przedni napęd był lepszy to chodzilibyśmy na rękach....

.....tak więc S2K

Opublikowano
Żal autka, bo jednak oddam polo, wrak astry i nerkę, że drugiego auta, którego kierowca pokonuje leżących policjantów z prędkością 5km/h, jeżdzi po krakowie 30-40km/h, ma czujniki temperatury oleju, boosta, turbotimer na 5minut ustawiony i jak już korzysta z mocy Ibizki to tylko na Bora-Komorowskiego bo tam jest ładny równy asfalt to w tym kraju nie ma

nie mow mi ze ta ibiza z fotek na 1 stronie tak musi??

no chyba ze cos sie zmienilo;/ ale przeciez to wysoka koza

Opublikowano

Tak się składa że jestem byłym posiadaczem s2000. Mogę Ci go polecić ale uwaga, ten samochód strasznie uzależnia :) . Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym aucie to polecam forum http://www.s2000.pl/ jest tam dużo ciekawych informacji o tym aucie. Co do używek, są w tej chwili dwa ciekawe cukiereczki do sprzedania, cena nie mała ale warto :) Poza tym w w razie jakiś pytań śmiało pytaj.

Opublikowano
Żal autka, bo jednak oddam polo, wrak astry i nerkę, że drugiego auta, którego kierowca pokonuje leżących policjantów z prędkością 5km/h, jeżdzi po krakowie 30-40km/h, ma czujniki temperatury oleju, boosta, turbotimer na 5minut ustawiony i jak już korzysta z mocy Ibizki to tylko na Bora-Komorowskiego bo tam jest ładny równy asfalt to w tym kraju nie ma

nie mow mi ze ta ibiza z fotek na 1 stronie tak musi??

no chyba ze cos sie zmienilo;/ ale przeciez to wysoka koza

Nie musi - właściciel po prostu do przesady dba o samochód, jak jest brzydko to wybiera mpk albo kolegów :kox: - nie dość, że pedant to jeszcze jego pierwszy samochód :D