Gość Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 luk skywalker, Nie ale też zdolny. Po tym z Grabówek czeka mnie Szaran, jednym słowem MASAKRA [ Dodano: 22 Styczeń 2012, 21:28 ] kamilgt, Oglądałem nie raz faktycznie słabo Ale dobrze że lakiernicy partaczą można się wykazać
__476__ Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Widziałeś kiedyś jak są polakierowane auta za granicą, anglia, niemcy, francja, holandia ? wystarczy obejrzeć "Fani czterech kółek" żeby zobaczyć co ten ich znajomy "profesjonalny lakiernik" odwala Większość malują w tym śmiesznym programie "sprejem" i podkreślają jeszcze że został profesjonalnie nałożony
Gość Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Co by zminimalizować ryzyko błędów w obsłudze uparłem się że Audi Krzysia będę mył osobiście Oszczędzi mi to nerwów na wiosnę
Pavlik Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 minetoo, jesteś jak Linda, albo lepiej Schwarzenegger wiem...wiem
Borek Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Pavlik, przeniosłeś się w czasie, że komunikujesz się z nami pismem obrazkowym?
JM63 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Borek, A tam, przydałoby się trochę finezji i polotu minetoo, Przez Ciebie muszę dzisiaj pojechać umyć samochód Ładnie Audi się prezentuje Mam taką koncepcję, żeby w garażu podziemnym chlapnąć AF Citrus, później VP Snow Foam, poczekać, śmignąć na bezdotyk, spłukać i z powrotem do garażu
Borek Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 JM63, mission impossible, nie ujedziesz 100m i będziesz miał skorupe
Gość Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 JM63, Ale wiesz teraz są mycia bez wodne takie nowe technologie....
Pavlik Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Ale wiesz teraz są mycia bez wodne takie nowe technologie.... Ale przed korektą
JM63 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Pavlik, Planowałem ograniczyć się do Finish'u, a tu raczej odpada
Gość Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Może jakiś update z mycia potworka?
Gość Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 miba, Się pomyśli Może jakiś waxing już na słoneczne pogody jakimś naturalem
Rekomendowane odpowiedzi