Skocz do zawartości

VW Bora 2003r Ciemny antracyt

Rekomendowane odpowiedzi

stateczną panią ubrać w różowe mini i wysłać na disco...niby można ale trochę to nie konweniuje:)
to do calibry ze spojlerem można dać takie porówananie, tutaj bardziej pasuje raper z wielkim łańcuchem na szyi :mrgreen:

Głupoty gadacie ;) , koło jest bardzo skromne i proste w formie (jak całe VW), to że jest polerowane wcale nie dodaje mu ordynarności, dla mnie rewela :good:. Poza tym każda motoryzacyjna subkultura ma jakieś swoje wzorce do których stara się dążyć, a w środowisku VW wielkie polerowane patelnie od większych/bardziej prestiżowych modeli koncernu są bardzo pożądane

felgi jednak nieco przesadzone:) To tak jakby stateczną panią ubrać w różowe mini i wysłać na disco...niby można ale trochę to nie konweniuje:)

Obejrzyj Vag Event 2010 i skończ ... :P

Amen :good:

W tym roku chce wysłać zgłoszenie na edycje 2011 jak już skończe projekt ale zostało mi jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, i zobaczymy czy zgłoszenie zostanie zaakceptowane i dostanę zaproszenie :roll:

Jaki profil opony? Co ile prostujesz felgi? :D

Profil 35 ale w przyszlym sezonie chce zmniejszyć szerokość opony przez co i profil będzie mniejszy, te felgi są kute więc nie krzywią sie na każdym dołku jak chińczyki, do tego omijam dziury spoko prostować nie trzeba :)

[ Dodano: 27 Maj 2011, 15:46 ]

Wg mnie nie są gustowne i tyle. Mnie podobają się inne. Właściciel jest zadowolony, lubi takie felgi, .... i super. Każdy co innego woli...

Jak najbardziej sie z Toba zgadzam :good:

Ładnie zrobione, widzę ładny zestaw do polerowania aluminium :D:good:

fela miażdży bardzo dobrze pasuje do auta , tylko jedno mnie zastanawia sztywny zawias mały profil jak takim zestawem jezdzić w Polsce ? :mrgreen:

Ja w ciągu kilku ostatnich dni zrobiłem ponad 200 kilometrów po mieście więc głownie po dziurach, BMW e38 z utwardzonym zawieszeniem na 20" profil 30 z tyłu i 35 z przodu. Komfort o wiele większy niż Polo 6N na 13" profil 55 więc da się jeździć na wielkim kole bez problemów.

Jak na pierwszą korektę lakieru to bardzo dobra robota :) .

Ogólnie to ładny lakierek na ładnym aucie z ładnym kołem i ładnym środkiem,pozazdrościć furki :)

PS.jak ktoś już wyżej napisał smokedy z przodu były by mile widziane , a co do vag event to myślę ,że bez problemu dostaniesz zaproszenie :-]

• 1 miesiąc temu...
Jak po VAG Event? :-]:-]

Bardzo dobra impreza, najlepsza na jakiej byłem, pomimo nieustannie padającego deszczu.

Poziom aut miazga, gdyby była słoneczna pogoda to mógłbym sie wcale stamtąd nie ruszać :)

Warto było zrobić 1000km niestey nie udało sie wywalczyc TOP 3 ale życie trzeba dłubać dalej ;)

oglądałem z bliska, dobrze wygląda i dobrze kropelkuje :-] , fajnie ze udało się zdążyć z klapą na event :good:

Kropelkowanie to zasługa NXT 2.0 z tym że woskowałem auto dzień wcześniej wiec nie było innej opcji żeby nie kropelkowało :)

No z klapą udało sie cudem na czas ale drugiej takiej na evencie nie było tzn ze znaczkiem w sedanie i lampami US :)