maya Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 stateczną panią ubrać w różowe mini i wysłać na disco...niby można ale trochę to nie konweniuje:)to do calibry ze spojlerem można dać takie porówananie, tutaj bardziej pasuje raper z wielkim łańcuchem na szyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Głupoty gadacie , koło jest bardzo skromne i proste w formie (jak całe VW), to że jest polerowane wcale nie dodaje mu ordynarności, dla mnie rewela . Poza tym każda motoryzacyjna subkultura ma jakieś swoje wzorce do których stara się dążyć, a w środowisku VW wielkie polerowane patelnie od większych/bardziej prestiżowych modeli koncernu są bardzo pożądane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 felgi jednak nieco przesadzone:) To tak jakby stateczną panią ubrać w różowe mini i wysłać na disco...niby można ale trochę to nie konweniuje:) Obejrzyj Vag Event 2010 i skończ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako111 Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 felgi jednak nieco przesadzone:) To tak jakby stateczną panią ubrać w różowe mini i wysłać na disco...niby można ale trochę to nie konweniuje:) Obejrzyj Vag Event 2010 i skończ ... Amen W tym roku chce wysłać zgłoszenie na edycje 2011 jak już skończe projekt ale zostało mi jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, i zobaczymy czy zgłoszenie zostanie zaakceptowane i dostanę zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jaki profil opony? Co ile prostujesz felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjano82 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wg mnie nie są gustowne i tyle. Mnie podobają się inne. Właściciel jest zadowolony, lubi takie felgi, .... i super. Każdy co innego woli... Autko ogólnie bardzo rasowe i tylko pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako111 Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jaki profil opony? Co ile prostujesz felgi? Profil 35 ale w przyszlym sezonie chce zmniejszyć szerokość opony przez co i profil będzie mniejszy, te felgi są kute więc nie krzywią sie na każdym dołku jak chińczyki, do tego omijam dziury spoko prostować nie trzeba [ Dodano: 27 Maj 2011, 15:46 ] Wg mnie nie są gustowne i tyle. Mnie podobają się inne. Właściciel jest zadowolony, lubi takie felgi, .... i super. Każdy co innego woli... Jak najbardziej sie z Toba zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas G Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ladna praca a i autko niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ładnie zrobione, widzę ładny zestaw do polerowania aluminium fela miażdży bardzo dobrze pasuje do auta , tylko jedno mnie zastanawia sztywny zawias mały profil jak takim zestawem jezdzić w Polsce ? Ja w ciągu kilku ostatnich dni zrobiłem ponad 200 kilometrów po mieście więc głownie po dziurach, BMW e38 z utwardzonym zawieszeniem na 20" profil 30 z tyłu i 35 z przodu. Komfort o wiele większy niż Polo 6N na 13" profil 55 więc da się jeździć na wielkim kole bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Praca bardzo ładna. Połączenie: gleba + felga + korekta dają piękny efekt. Gratulacje dla właściciela za wyczucie smaku w "modyfikacjach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ładnie Ci to wyszło I widzę, że kolejny człowiek z moich okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAkk Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Kurcze, piękne auto. Może kiedyś sobie takie sprawie, bo choruje na nie:) Mi osobiscie bardzo pasują felgi. I w ogóle całe auto w moim stylu:) Świetna robota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Jak na pierwszą korektę lakieru to bardzo dobra robota . Ogólnie to ładny lakierek na ładnym aucie z ładnym kołem i ładnym środkiem,pozazdrościć furki PS.jak ktoś już wyżej napisał smokedy z przodu były by mile widziane , a co do vag event to myślę ,że bez problemu dostaniesz zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Normalnie szacun widać bora teraz robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Byłem pewien że to 19 Super Wygląda naprawdę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak po VAG Event? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako111 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak po VAG Event? Bardzo dobra impreza, najlepsza na jakiej byłem, pomimo nieustannie padającego deszczu. Poziom aut miazga, gdyby była słoneczna pogoda to mógłbym sie wcale stamtąd nie ruszać Warto było zrobić 1000km niestey nie udało sie wywalczyc TOP 3 ale życie trzeba dłubać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwosiu Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 oglądałem z bliska, dobrze wygląda i dobrze kropelkuje , fajnie ze udało się zdążyć z klapą na event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako111 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 oglądałem z bliska, dobrze wygląda i dobrze kropelkuje , fajnie ze udało się zdążyć z klapą na event Kropelkowanie to zasługa NXT 2.0 z tym że woskowałem auto dzień wcześniej wiec nie było innej opcji żeby nie kropelkowało No z klapą udało sie cudem na czas ale drugiej takiej na evencie nie było tzn ze znaczkiem w sedanie i lampami US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal200 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Niezla ta Bora, tylko mam pytanie dlaczego tylne kolo jest przesuniete jakby do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tak dzieje sie w przypadku duzego obnizenia w aucie z belką z tyłu. Ten typ tak ma ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako111 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Niezla ta Bora, tylko mam pytanie dlaczego tylne kolo jest przesuniete jakby do przodu? Powiem ci szczerze że nawet tego nie zauwazyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi