Siwy Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Zna ktos taki wosk Pink Wax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Miałem taki - rozlali mi w mieszalni lakierów, zastosowałem na Golfie III po polerce. Wypracowałem go maszynowo. Właściciel golfa mył auto ręcznie i kropelkowanie widział gdzieś tak do 5 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Liquid Lustre - Pink Wax: http://www.pinkwax.net/ . Z opisu wyglada na niescierne AIO, z mocnym akcentem cleanera do tego glaze (mozliwe ze z fillerami) + LSP. Jesli zabezpieczenie bylo by trwale to wyglada na ciekawy produkt jesli ktos chce szybko i jednoetapowo ogarnac auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 lubie AIO, skąd masz i gdzie można dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 dostalem go ze stanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 jakby ktos byl zainteresowany mozna kupic go na ebay.co.uk , użytkownik splashman01 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWNX:IT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therioon Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 4 miesięczny Tac Moonlight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Masz może zdjęcie progów i dolnych partii drzwi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therioon Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 nie mam ale kropel tam nie ma bo w czasie jazdy wszystkie zdmuchnęlo Proszę o moderatora o zamieszczenie posta w odpowiedni dziale, miało być w poście o kropelkowaniu , ale mała pomyłka wystąpiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi