Skocz do zawartości

Mazda MX3 V6 1992 czerwona? (edit druga strona)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

Zdjęć nie będzie dopóki kolega nie zmniejszy ich do sensownej wielkości, to naprawde nie jest dużo roboty.

Opublikowano

komu tu ma zależeć na tych zdjęciach, nam ? Mamy co oceniać, oglądać. To tylko dla Ciebie będzie lepiej jak wrzucisz je.

Opublikowano

Dziwna sprawa, bo zdjęcia nie dość, że mi się wyświetlały, to jeszcze nie rozpychały się jakoś specjalnie na forum... :?

Opublikowano

Ładnie wyszedłeś z lakierem tylko powiedz mi chlapacze też są w kolorze czy to tylko jaja jakieś ? :D

Opublikowano

zdjęcia dodałem jeszcze raz zmniejszone o połowe sam obejrzałem i nie ma druzgoczącej różnicy....

ok są a Evo może mnie ułaskawi..

miba, mi też przed zmniejszeniem chodziło

Mazek, chlapy są w kolorze to oryginał i pierwsza korekta od 1992 roku czyli od nowości tyrania tego auta.

Mazda tak malowała chlapy w tym w 323 626 xedos cronos.....taka była moda

Opublikowano

Tak soczysta i głęboka pewnie była tylko jak zjeżdżała z linii produkcyjnej w fabryce Mazdy w Japonii :mrgreen:

Jak można było tak zapuścić auto - nie rozumiem i nie zrozumiem :cry:

Ale wierzę, że właścicielka samochodu odwdzięczy się Maździnce za to, że tyle lat bezawaryjnie ją wozi :roll: - Tym bardziej, że teraz autko prezentuje się niesamowicie i wstydu na pewno nie będzie 8-)

Odstawiałem ją dzisiaj do właścicielki, to nie powiem, najdelikatniej rzecz ujmując "wzbudzała zainteresowanie" :kox:

Opublikowano

Dom posprzątany, kuchnia czyściutka, a samochód "upier***ony jak stół u Durczoka" :kox:

Opublikowano

dobra robota sąsiad :ad: aż miło się patrzy na twoją robotę!! Mazda prawie jak nowa, środek też był tak zapuszczony???

Opublikowano

W środku był... ogródek :shock:

Ziemia, trawa, śmieci, plastiki tłuste jakby wciągnęły kilogramy plaka... :cry:

Mazda odkurzona, a plastiki zostały zapuszczone magicznym środkiem... Jakim? Pytajcie minetoo :kox:

Opublikowano

Dzięki za słowa uznania.Praca była ciężka ale warta nakładu.Lubię takie wyzwania :)

Opublikowano

Naprawdę lakier nabrał blasku i wyeliminowałeś sporo rys ale poprawcie mnie jak się mylę, że na tylnej klapie przy zdjęciu 50/50 widzę koliste zarysowania (swirls )? Nie dało się już ich usunąć?

Opublikowano

Oliwier, na początku napisałem że zdjęcia 50/50 były robione tylko po pierwszym przelocie zielonym korkiem więc swirle muszą być.Oczywiście zostały usunięte podczas kolejnych procesów

Opublikowano
Oliwier, na początku napisałem że zdjęcia 50/50 były robione tylko po pierwszym przelocie zielonym korkiem więc swirle muszą być.Oczywiście zostały usunięte podczas kolejnych procesów

Mój błąd... faktycznie przegapiłem.