Stefan-16 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Cash podobna jak na lakier : zielony, żółty+ troszkę niebieskiego. Majkel mogłeś nie widzieć bo na Warszawie częściej siedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelradom Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Aha ja wczoraj z wujkiem miałem kupować takiego wynalazka TDI stylizowanego trochę na GTI ale totalne padło umalowany jak korektorem łącznie z listwami na drzwiach które były oryginalnie czarne w strukturze. Uderzone w lewy tył tragedii nie ma ale to co działo się z tym samochodem wcześniej to jakaś nie zła konserwa. Stoi w Krotoszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmstr Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Efekt powalający moim zdaniem Mam pytanie - mierzyliście lakier przed i po zabiegu? Zmierzyłem ostatnio pacjenta z tej rodziny - Polo 2010r. i wszędzie wahał się w widełkach 80-90um, ciekawi mnie jak to wygląda w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Wielki + Panowie, jeden z lepszych VW'ji na tym forum. Szacuneczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Mam pytanie - mierzyliście lakier przed i po zabiegu? Zmierzyłem ostatnio pacjenta z tej rodziny - Polo 2010r. i wszędzie wahał się w widełkach 80-90um, ciekawi mnie jak to wygląda w tym przypadku ja mam golfa 2008 i jest 120-160, moze w nowyszych oszczedzaja na lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Robota wykonanana naprawdę profi Pięknie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 super auto, super praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi