oxine Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Witam Przedmiotem testu będzie sealant z firmy Autofanatic Very Berry Sealant Kolor wiśniowy Zapach piękny wisniowy- praca z nim uzależnia opis produktu: Zapewnia twardą barierę zabezpieczającą przed pyłem hamulcowym i dostarcza doskonały blask dla Twoich felg. Oprócz blasku i ochrony powoduje że felgi czyści się o wiele łatwiej. Sposób użycia: Nałożyć cienką warstwę, zostawic na 10min po czym nadmiar produkty zetrzeć ręczniczkiem z mikrofibry. Nalożenie drugiej warstwy zwiększy wytrzymałość oraz ulatwi czyszczenie felg. Produkt nakłada się łatwo i nieziemsko pachnie. zużyłem naprawde niewiele- sealant jest bardzo wydajny i starczy na długo . ja na 4 felgi zużyłem połowe testera. Polecam ten produkt wszystkim Znam 1 wadę: cena, która jest wyższa od konkurencji.
krz_p Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 nakładałeś wosk na całe felgi czy tylko z zewnątrz?
autofanatic Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 oxine, dzięki wielkie za test i recenzję. Czekamy na opinie o trwałości
oxine Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 tylko z zewnątrz i tyle ile sięgnąłem ręką- nie chciało mi się ich zdejmować.. Pojeżdżę trochę to dorzucę fotki jak to będzie wyglądało po kilkuset km
mihnova Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Jaki to jest model i firma felg ? to felgi VW Santa Monica 7x17" ET38 dedykowane do Golfa 4 GTI
Administrator Evo Opublikowano 17 Maja 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 mihnova, jeśli mogę coś doradzić, to "zdejmij" sealant z jednej części obręczy,np z wycinka koło wentyla. Będzie wtedy widoczne jak na dłoni czy wosk zapobiega szybszemu brudzeniu się itp.
Administrator Evo Opublikowano 17 Maja 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Sorry, zasugerowałem się tylko ostatnim postem Uwaga była oczywiście do oxine
buka Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Bym zapomniał o zaległej relacji Na niektórych zdjęciach widać nadmiar sealant'u ale dopiero pierwszy raz nakładałem na felgi Zdjęcia: W trakcie nakładania Kropelkowanie: Obszar zaznaczony na czerwono był pozbawiony sealantu Tyle zużyłem na 2 komplety felg Efekt końcowy Teraz plusy i minus Więc tak plusy -bardzo łatwo się nakłada -bardzo przyjemny uzależniający zapach Minusy Barwi mikrofibry ale wynagradza to zapach Podziękowania dla autofanatic za otrzymaną próbkę.
autofanatic Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 rs8, dzięki wielkie za test, relację i opinię
Rekomendowane odpowiedzi