BiG BoSs Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam Wszystkich właśnie się zalogowałem i pomyślałem że zacznę od przedstawiania swojej Gwiazdeczki, jest w moim posiadaniu od 2 lat przez ten czas ciągle ja dopieszczam. Samochód w dniu kupna Zaraz po kupnie zacząłem od wyprania wnętrza przy użyciu Odkurzacza karcher puzzi 200 proszkiem RM 760 oraz umyty silnik Pierwsza Polerka przy użyciu pasty 3M Fast Cut Plus do tego Meguiar's NXT + Show Car Glaze Dzisiaj mój zestaw trochę się rozszerzył używam Past 3M z korkiem zielony, żółtym i niebieskim oraz dedykowane im pady Na chwile obecna używam -wosku Meg's #16 -szampon SONAX Xtreme 2 w 1 -opony Meguiar's Endurance High Gloss -do skóry ściereczki firmy sonax -do plastyków używam mleczka karchera Samochód obecnie wygląda tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ładny, tylko na każdym zdjęciu inny kolor wychodzi. To Bornit? Wiem, że to wkurzające jak ktoś poprawia właściciela, ale dla uściślenia, to E320 coupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 To Bornit... Nie widać kondycji lakieru tak naprawdę. Słabe zdjęcia. Co się stało z pedałem sprzęgła (nakładką)? I racja, to E-klasa. Przynajmniej przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 I racja, to E-klasa. Przynajmniej przód. Tył też - zderzak, blenda i światła, czyli komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiG BoSs Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 hehe nie sądziłem że to aż takie ważne ale dokładnie to Mercedes C124 E320 z roku 94 r. z przyzwyczajenia nie mówię E320 bo ludzie myślą ze to okular kolor to szary metalik (172 anthracite grey metallic ) nakładka była taka jak go kupiłem sorry za jakoś zdjęć następne zrobię leprze, planuje teraz kupić glinkę i delikatnie samochód wypolerować pasta z żółtym korkiem bo trzymam go pod chmurką i ostatnio go trochę zaniedbałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 kolor to szary metalik (172 anthracite grey metallic ) O kurde... Czekamy na foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqal Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kolega może bywa w Lubartowie? Zdjęcie robione w znajomym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiG BoSs Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 jestem z Pod Warszawy zdjęciach były zrobione jeszcze na starych tablicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Fajny Merc, chyba go już gdzieś widziałem %) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi