Piciosz Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Witam! Dzisiaj w ramach relaksu po maturze dostałem VW Passata B6, na 1 rzut oka strasznie zaniedbany, na 2 rzut oka jeszcze bardziej. Pojawił się u mnie z niesamowita kolekcja ptasich kup na masce : | Po tym co później zobaczyłem, musiały one leżeć bardzo długo. 1. Mycie Glorią FM10 10 ml Tenzi Tan Car, 5 ml Neutral PH snow foam, 5 ml Gold Class 2. Mycia na 2 wiadra pomarańczowym Sonaxem, na owady Tenzi Mosquitos Tutaj już po myciu wstępnym 3. Koła umyte Tenzi Track + En jee + środek do asfaltu od Temachem +szczotka/szczoteka do zębów 4. A teraz najgorsza rzecz, WŻERY po ptasich kupach, odchody leżały dośc długo i usunięcie ich sprawiło mi problem. Tu po SSR1 na miekkiej gąbce ABW Po UC na pomarańczowej gąbce ABW nic się nie zmieniło Wetsanding 2500# Po polerce pomarańczową ABW + Zielony korek + UC wyszła korekta w 70%, ale na zdjęciu całkiem,całkiem. 5. Na chromy pasta Sonaxa Na lakier poszedł Black Hole i Collinite 476, plastiki AG Bumper Care, opony silikonowy środek od Temachem. Szyby AG Glass Polish
SZyBA Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Moim zdaniem ładnie ale ja się nie znam
npiotr Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 ładnie ale z tyłu pod zderzakiem wydaje mi się że jest brudno
vhs Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Jakiego dokładnie Sonaxu użyłeś do chromów ?
Piciosz Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Jakiego dokładnie Sonaxu użyłeś do chromów ?
paluch Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Też ją ostatnio kupiłem - polecam. Mama była w szoku jak może błyszczeć się okap kuchenny
Rekomendowane odpowiedzi