jmajka Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dość zaniedbane auto naprawdę ładnego auta, mi szkoda słów, niech powiedzą to za mnie zdjęcia. Generalnie tragedii takiej dużej nie mam
SzaKal Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Świetnie, kierownica aż razi
kempus Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ładne Volvo i fachowa praca szacuneczek.
m4rcyh Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 stan podłokietnika przed czyszczeniem to katastrofa, ile czasu trzeba żeby tak zapuścić auto...? świetna robota
Moderator rychu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Z tego auta w ogóle dało się wyjść przed myciem? Bo wygląda tak że człowiek by się przylepił do tego syfu a do podłokietnika szczególnie Gratuluje efektu. I ten wyczesany bagażnik
Piciosz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Używałeś tylko szarego mdła jak widac na zdjęciach ? : o zabezpieczyłeś czymś tą skórę ?
jmajka Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ile czasu trzeba żeby tak zapuścić auto...? Bardzo szybko sądzę że bez odpowiedniej pięlegnacji to 2-3 miesiące już można auto zapuścić nawet gorzej szczególnie przy takim środku Napisz może czego używałeś Tu generalnie do do boju poszły kosmetyki z APP i do konserwacji AG środek + skóra + podsufitka app inner wspomagany odkurzaczem piorącym z rm 760 do podsufitki był użyty też ale to sporadycznie szare mydło do konserwacji skóry app leather care do konserwacji plastików AG vinyl rubber care szyby sonax płyn do mycia szyb Używałeś tylko szarego mdła jak widac na zdjęciach ? : ozabezpieczyłeś czymś tą skórę ? ja niekiedy używam szarego mydła podczas mycia podsufitki jak są jakieś plamy które nie chcą zejść to w tedy przeważnie jego używam a co do skóry zawszę zabezpieczam bo uważam że bez tego nawet nie mam sensu czyścić skóry
DJ Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 super wyszlo nawet nie bylo widac ze tapicerka jest z 2 roznych materiałów
Rekomendowane odpowiedzi