yukon Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 na progach leży 1000p nie ma sensu bo i tak co tydzień auto myte aktywną pianą. zaprawki polerujesz klockiem szlifierskim i wtedy wychodzi bardzo ładnie. żeby przebić się do bazy to trzeba z 15min polerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jak dla mnie to słabo wygląda na tym kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jakoś czarne felgi do czarnego auta nie pasują. Ten rozmiar i wzór ale w srebrnym odcieniu dużo lepiej by się prezentowały. Zderzak wygląda lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 są gusta i guściki były srebne ale jakoś nam się już znudziły. 90% znajomych jest na tak więc chyba nie jest tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Mi akurat nie chodzi, że czarne tylko wyglądają na małe w tym aucie Widzę, że auto idzie na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 niestety gdyby auto robiło 1000km miesięcznie byłoby i 19cali. zdarza się, że jest 1000km w 3dni po mieście i z tego względu 17cali max wątpię żeby teraz się sprzedało, mam jeszcze yarisa i ruszy się dopiero we wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi