Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
poczytaj to dowiesz się, że każdy jest do czegoś innego :P

Spoko. Przeczytałem jakoś tak szybko. Myślałem że używałeś razem Natural Look z 303 Aerospace Protectant ( nie Fabric Guard).

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj coś kiepskie te foty, w realu to lepiej wygląda :mrgreen: Jak go zobaczyłem po korekcie to nie mogłem uwierzyć, że to autko ma już 10 lat na karku ;)

Opublikowano
zapomniał dodać, że to fura przyszłego teścia
DSCN2038.jpg

Dlatego żyły sobie wypruwa ;);)

Świetna robota panowie :good:

APC nielsena stosujecie w takim mocnym stężeniu, czy porostu producent pisze bajki z tym rozcieńczeniem 1:50?

Opublikowano

Fajna relacja, szkoda że tylko jedno zdjęcie 50/50 i żadnych pod lampami gotowego samochodu.

Masa czasu schodzi żeby taki kawał blachy zrobić :good:

Opublikowano

brud schodzi bardzo ładnie. przed chwilą testowałem Tenzi Aluxa, za kilka dni relacja. Może będzie domywał jeszcze lepiej ;)

Opublikowano

NO nieźle :)

50 godzin to dużo :( Szkoda, że nie dysponuje takim czasem bo chodzi mi po głowie 7er znajomego ale to za jakiś czas mam nadzieje :P Bardziej ją podniszczy hehe :evil:

Opublikowano

Bardzo ładna robota , faktycznie szkoda że słoneczka nie było bo kolorek mienił by się strasznie fajnie !

brud schodzi bardzo ładnie. przed chwilą testowałem Tenzi Aluxa, za kilka dni relacja. Może będzie domywał jeszcze lepiej ;)

Domywa świetnie , używam go od dwóch lat i ani myślę zmieniać :-]

Opublikowano

Używałem kiedyś Aluxa gdy pracowałem na myjni samochodowej i powiem że niezły killer z niego, nawet zżółkłe kołpaki domywał bez problemu, ale trzeba uważać bo potrafi chińskie felgi czasem odbarwić.

Opublikowano
ehh :/ zaraz postaram się coś z tym zrobić. tylko nie mam pomysłu gdzie teraz wrzucić :o

proponuje skorzystac z mozliwosci Dropbox'a http://www.dropbox.com/

oprocz tego ze moze synchronizowac wybrane pilki na kilku komputerach (oraz np. na 'sluchawce' z Androidem), mozna tworzyc wlasne galerie i podac do niej linka, tak to moze wygladac http://www.dropbox.com/gallery/17685330 ... s?h=40c474 mozna tez na Picasaweb, w obu miejscach opcja 'slideshow'

pozdrawiam

Opublikowano

Ładnie odpicowałeś tego mesia :)

Czym usuwałeś klej po odważnikach z felg? jest jakiś patent na to żeby ładnie zeszło i nie porysować felgi?

• 10 miesięcy temu...