yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Przedstawiam wam mój kolejny projekt, pacjent to Mercedes S 320 CDI z 2001 roku. Przebieg 250tyś km, auto przed w dosyć dobrym stanie. Cały projekt zajął około 50 godzin z przerwami na jedzenie Duży plus dla właściciela za pomoc Silnik został wcześniej umyty. Nie pytajcie o przednią tablice, była zakładana na szybko Środki użyte: korekta... - IPA 1:1 z wodą destylowaną - 3 stopniowy zestaw past 3M - pady ABW - taśmy 3M wewnątrz... - Nielsen APC 1:10 - szare mydło 1:8 - Nielsen Nap Low Foam 1:10 - Meguiars Gold Class Leather Cleaner & Conditioner - Tenzi Glass - Poor Boys Natural Look - Finish Kare 317 Exterior Trim Resorter - 303 Fabric Guard zewnątrz... - Nielsen APC 1:5 - Tenzi Truck - Valet Pro Snow Foam - Poorboy's Black Hole Show Glaze - Lusso Oro - Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant (progi i wnęki) koła... - Tenzi Truck 1:3 - papier wodny - Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant - Nielsen Briliance Miłego oglądania wnętrze przed: wnętrze po: lakier przed: lakier po:
Moderator rychu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Super efekty i bardzo fajna relacja fotograficzna Tylko mógłbym się przyczepić do zdjęć wnętrza - widać automatyczny balans bieli wariuje - dlatego warto go ustawić ręcznie jeśli masz taką możliwość. Kładłeś i Lusso i FK razem jeden na drugi czy na różne elementy poszły różne woski?
yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 niestety tylko zwykła kompaktówka prawdopodobnie auto będzie miało profesionalną sesję. FK jest na felgach, progach i wnękach. na blachach leży lusso.
Administrator Evo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Bardzo fajna praca i relacje
wirus_kamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Bardzo przyjemnie się czyta temat :-) Fajnie że w Łodzi też zaczyna się coś dziać
kupusso Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dużo pracy włożone i efekt bardzo fajny
lukwawa Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Super praca i relacja zdjęciowa, bardzo ładny kolor, który w pełni pokazuje efekt po korekcie. Gratuluję
yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 szkoda tylko, że nie było słońca w naturalnym świetle ładnie się mieni
Arek_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Super! szkoda tylko że z lampami z przodu nic nie zrobiliście bo psują efekt
yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 klosze z zewnątrz są w bdb stanie. są przydymione od środka i z tym już nic nie da się zrobić. naturalne zmęczenie materiału
kocmocc Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Piękna sztuka... gratuluje roboty
Pepper Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wypada tylko pogratulować świetnie wykonanego projektu. Też mam te kominy w zasięgu wzroku, więc nie dość, że wreszcie jakaś praca z Łodzi to w dodatku sąsiada
yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 dzisiaj siedzimy z użytkownikiem sinrock ja - ''Ty ta TT-ka Peppera to gdzieś koło nas stoi, nie?" sinrock - "ta też ją widziałem" ja- "chyba na Olechowie...tak tak, a druga na Widzewie koło Orlena" .... to która Twoja?
Pepper Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 na Widzewie koło Orlena, dokładnie na przeciwko Orlena trzeba kiedyś zrobić wschodniego spota
wirus_kamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Yukon, z olechowa jesteś ? Bo za 3 tygodnie odbieram tam mieszkanie Będzie wtedy można spoty robić
yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 z Andrzejowa...rzut beretem Pepper już wiem stawiasz tyłem przy siatce od strony ulicy
Pepper Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dokładnie, ale wypatrzyłeś Faktycznie z Andrzejowa rzut beretem, trzeba będzie któregoś dnia zrobić spota w połowie drogi u kolegi wirus_kamil w mieszkaniu
wirus_kamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dokładnie, ale wypatrzyłeś Faktycznie z Andrzejowa rzut beretem, trzeba będzie któregoś dnia zrobić spota w połowie drogi u kolegi wirus_kamil w mieszkaniu Się zrobi parapetówke
yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 odbierasz w tych nowych przy górce?
jorgus Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ładna praca, i auto niczego sobie ale ja bym wyskrobał czujniki cofania wykałaczką bo chyba troszke syfu tam zostało, ogólnie zazdraszczam pracy przy takim mietku
micha-ł Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ładna praca. Dlaczego tak dużo tych dressingów wewnątrz zastosowałeś? [ Dodano: 10 Kwiecień 2011, 22:38 ] na Widzewie koło Orlena, dokładnie na przeciwko Orlena trzeba kiedyś zrobić wschodniego spota Przynajmniej blisko masz na giełdę Też kiedyś mieszkałem na Widzewie.
micha-ł Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jak to dużo? NL, FK i 303... testowałeś, który ładniej wygląda czy na różnych plastikach ?
yukon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 poczytaj to dowiesz się, że każdy jest do czegoś innego
Rekomendowane odpowiedzi