SzaKal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Miałem dziś chwilę czasu i postanowiłam przetestować jeden z produktów otrzymanych od Spons. Na początek przepraszam za marnej jakości zdjęcia, nie planowałem dziś testować dlatego nie zabrałem ze sobą aparatu. Przetestowałem zabezpieczenie do plastików, a że Spons prosił żeby wypróbować pod maską to umyłem na szybko silnik ... Uploaded with ImageShack.us Po lewej stronie 4nano Żeby było ciekawiej postanowiłem że porównam go z produktem Tenzi Mat i Stockmeier Połysk. Uploaded with ImageShack.us Produkt bardzo wydajny, na aplikator z mikrofibry dałem dosłownie jedną kropelkę i to wystarczyło na pokrycie tej części pokrywy. Teraz z prawej strony Tenzi mat Uploaded with ImageShack.us Tak to wygląda po wysuszeniu i przetarciu mikrofibrą. Uploaded with ImageShack.us Na koniec Stockmeier połysk Uploaded with ImageShack.us Teraz zostało czekanie i sprawdzanie trwałości tych środków, a i jeszcze mam jedno zdjęcie. Po lewej 4nano po prawej Tenzi Styna Uploaded with ImageShack.us
spons Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 SzaKal Rozumiem, ze uzyles zabezpieczenia do kokpitu? Bo juz nie pamietam co komu wyslalem
SzaKal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Daje aktualne zdjęcie po około półtory miesiąca od nałożenia dresingów... Jak widać tenzi już się poddał, ale 4nano i Stockmeier Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi