irol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pochwalę się moimi małymi początkami z kosmetyką . Pacjęt to Fiat Bravo z 2007r 1. Odkurzanie oraz czyszczenie wnętrza Sonax-efekt matowy.Do szyb użyłem jakiś ściereczek nasączonych , ogólnie kiepskie były. 2. Mycie felg Autolandem Attack 3. Mycie długie z zewnątrz na myjni bezdotykowej , w fazie końcowej z użyciem gąbki obszytej mikrowłóknem . 4. Glinka z rozcieńczonym UQD. 5. Jeszcze raz mycie i osuszenie mikrofibrą 6. Cleaner Sonusa (łatwy w nakładaniu ). 7. Następnie PB BH 8. Na koniec na lakier NXT 2.0 9. Na felgi wosk Turtle Wax (pozostał od poprzedniego auta ). 10. Opony oraz plastiki zewnetrzne Megs Gold Class Trim Detailer To na tyle na pierwszy raz , jedyny minus to to, że pracowałem nad autkiem w sobotę , a zdjęcia robiłem w poniedziałek czyli dwa dni się kurzyło pod chmurką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hart88 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ładnie się prezentuje.Lakier chyba jeszcze zbyt nie zrysowany czy na fotach nic nie widać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 niech pokaże pod halogenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 niech pokaże pod halogenem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Nie pokaże Ale autko ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irol Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Nie pokaże Ale autko ładnie wygląda. Nie pokażę bo niemam halogenu ! Ale postaram się zrobić zdjęcie z lampą błyskową ! Ogólnie lakier jest w dobrym stanie , w zeszłym roku zrobiłem ręczną korektę , a że już nie korzystam z myjni automatycznych ( nauka po poprzednim sam. ) to mogę powiedzieć że jest dobrze [ Dodano: 6 Kwiecień 2011, 22:51 ] Jeszcze kilka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi