pLaYmAn Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 pLaYmAn, a dawałeś jakiś cliner pod ten fk na felgi??? Nie pamiętam, felgi były jeszcze ciepłe, bo odebrałem je prosto z pieca i chyba cleanera nie używałem
kupusso Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Ale gdzie go można dostac [ Dodano: 27 Marzec 2011, 21:54 ] Dobrze znalazłem http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... hener.html ale czy jest to zwykłe opakowanie czy cały galon? Na zdjęciu widnieje cały galon natomiast cena jest jak za "zwykle" opakowanie.. pinacolada ma całkiem inny zapach niz lusso- cukierkowaty, bardzo słodki [ Dodano: 28 Marzec 2011, 13:22 ] Ja mam pinacolade od PB, a nie od CG
blaszczu Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 A czym rozprowadzać cleaner na lakierze? Aplikatory Megsa będą ok czy raczej mf?
LukaszK Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 A czym rozprowadzać cleaner na lakierze? Aplikatory Megsa będą ok czy raczej mf? Do cleanerów stosuję się raczej aplikatory z MF lub bawełniane
Rekomendowane odpowiedzi