krzysztof Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 witam korekta zrobiona maszyną rotacyjna plus pady i pasty 3M Proszę o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 krzysztof, napisz jakich kombinacji past użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 moim zdaniem wyszło bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pierwsze podejście zrobiłem dla próby żółtym padem i żółtym korkiem Następnie dwa podejścia zielonym korkiem z zielonym padem ,potem żółty i na koniec niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Przetarłeś IPA? póki co jedne z ładniejszy 50/50 jakie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 co to za autko? ile zajął Ci ten kawałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pierwsze podejście zrobiłem dla próby żółtym padem i żółtym korkiem Następnie dwa podejścia zielonym korkiem z zielonym padem ,potem żółty i na koniec niebieski no i super. bardzo dobrze wyszło. mam nadzieje że IPA było w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek__82 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Łoo ciuu, ale różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masta Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 super wygląda to jak byś połowę drzwi na nowo pomalował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 oczywiście że IPA było do inspekcji [ Dodano: 25 Marzec 2011, 23:36 ] samochód nissan primera , a ten kawałek zajęło mi godzinę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Widze ze sie udalo Czerwony lakierek rowniez doprowadzony do porzadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4rcyh Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 efekt więcej niż zadowalający, fakt że lakier przed jest mocno nadszarpnięty czasem i mechaniczną myjką. gratuluję efektu i zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Pierwsze podejście zrobiłem dla próby żółtym padem i żółtym korkiem Następnie dwa podejścia zielonym korkiem z zielonym padem ,potem żółty i na koniec niebieski ciekawe jak to wyglądało przed niebieskim korkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 rogo, wydaje mi sie że tez już pewnie nieźle ale niebieski dobrze dokończył roobtę. Wg. dużej ilości ludzi niebieski korek jest niepotrzebny ale jak widze autka nim zrobione dodatkowo lepiej wyglądają, i niema mowy o wypełniaczach bo ipa była używana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 super różnica ogromna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 lakikwap - tylko nie wiemy czy IPA poszło po niebieskim korku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 lakikwap - tylko nie wiemy czy IPA poszło po niebieskim korku miejmy nadzieje że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Co tu dużo komentować po prostu pięknie zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 po niebieskim korku też było przetarte IPA Cieszę się że są dobre opinie mojej pracy dzięki [ Dodano: 26 Marzec 2011, 11:28 ] aha, przed niebieskim korkiem w sumie dobrze wyglądało nie było hologramów, ale po niebieskim wydaje mi się że nabrało lepszego efektu takiej przejrzystości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 po niebieskim korku też było przetarte IPA Cieszę się że są dobre opinie mojej pracy dzięki [ Dodano: 26 Marzec 2011, 11:28 ] aha, przed niebieskim korkiem w sumie dobrze wyglądało nie było hologramów, ale po niebieskim wydaje mi się że nabrało lepszego efektu takiej przejrzystości no i wszystko jasne, a efekt super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak dla mnie rewelacja, efekt rzuca na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 jak dla mnie utrafina nadaje przejrzystości i dodatkowego blasku nie ma dużo więcej roboty, a zawsze efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 No extra różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caddy Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Różnica gigantyczna. Bardzo ładnie wykonana praca. PS: po klamkach widzę, że to P11..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ło lol super dopracowane drzwi, głupie pytanie bo na dniach będę robił korektę z relacją zdjęciową- jak robisz 50/50 na taśmie to po jej odklejeniu nie ma problemów z wypracowaniem różnicy między 50 nie zrobione i 50 zrobione? Nie zostają jakieś ślady- pytanie pewnie głupie ale zawsze mnie to zastanawiało...robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi