Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

CarSPA, nie będe sie spierał, siłą rzeczy słyszałeś to lepiej, co moim zdaniem i tak nie zmienia faktu że taka odpowiedź implikuje dużo wiecej niż proste "nie" ;)

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spotkanie jak dla mnie po raz drugi było udane :) mnogość podawanych ciekawych informacji i możliwość poznania p. S. Gay'a oraz szczegółów na temat kosmetyków R222. :good: Można było również podpatrzyć jak okleja się auto folią :D no i oczywiście lepiej się poznać z forumowiczami :-]

Pozdrowienia dla Juliana, Evo, lukwawa, ArekK, LukaszK, Saintmc i innych ;)

Opublikowano

To było moje pierwsze spotkanie i na pewno nie ostatnie, chodź podróż trwała kilka ładnych godzin to w skupieniu słuchałem p. Steve'a i Julian pamięć cie nie myli ;) . Fajny zastrzyk wiedzy jestem pod wielkim wrażeniem tego co się tam wyprawia :good: . A tak W ogóle to kopara mi opadła jak spotkałem ziomala z moich okolic jak pomykał w czarnej koszulce Polo z napisem CarSpa :-]

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witajcie! Trochę fotek ze spotkania poniżej ;)

DSC_0095.jpg

DSC_0105.jpg

DSC_0106.jpg

DSC_0109.jpg

DSC_0113.jpg

DSC_0115.jpg

DSC_0137.jpg

DSC_0156.jpg

DSC_0170.jpg

DSC_0179.jpg

DSC_0187.jpg

DSC_0198.jpg

DSC_0217.jpg

DSC_0220.jpg

DSC_0228.jpg

DSC_0236.jpg

DSC_0268.jpg

DSC_0272.jpg

DSC_0277.jpg

DSC_0281.jpg

DSC_0285.jpg

DSC_0295.jpg

DSC_0304.jpg

DSC_0314.jpg

DSC_0321.jpg

DSC_0330.jpg

DSC_0356.jpg

DSC_0359.jpg

DSC_0380.jpg

DSC_0389.jpg

DSC_0401.jpg

DSC_0405.jpg

DSC_0407.jpg

DSC_0413.jpg

Opublikowano

Eh widzę spotkanie super, następnym razem trzeba postawić się w pracy i wziąść obowiązkowo wolne ;)

Opublikowano

CarSPA :good:

Czy jest możliwość żebyście gdzieś wrzucili troche więcej fot do ściągnięcia? Byłaby fajna pamiątka :)

Opublikowano

Musiało być rewelacyjne i pouczające spotkanie :good:

Jest możliwość, żeby zorganizować spotkanie w oddziale w trójmieście? Np. 05-07.06.2011 :P ?

Tylko wtedy będę miał wolne bo po ślubie to wolne a chciałbym pokazać wtedy już żonie, że ja tak na prawdę jestem normalny i nie tylko ja lubię zadbane autka itd. temat rzeka :) Chętnie pokonam kilkaset km :)

pozdrawiam :ad: