Administrator Evo Opublikowano 14 Maja 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 CarSPA, nie będe sie spierał, siłą rzeczy słyszałeś to lepiej, co moim zdaniem i tak nie zmienia faktu że taka odpowiedź implikuje dużo wiecej niż proste "nie"
Justyna Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2011 Spotkanie jak dla mnie po raz drugi było udane mnogość podawanych ciekawych informacji i możliwość poznania p. S. Gay'a oraz szczegółów na temat kosmetyków R222. Można było również podpatrzyć jak okleja się auto folią no i oczywiście lepiej się poznać z forumowiczami Pozdrowienia dla Juliana, Evo, lukwawa, ArekK, LukaszK, Saintmc i innych
Slawek.k81 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2011 To było moje pierwsze spotkanie i na pewno nie ostatnie, chodź podróż trwała kilka ładnych godzin to w skupieniu słuchałem p. Steve'a i Julian pamięć cie nie myli . Fajny zastrzyk wiedzy jestem pod wielkim wrażeniem tego co się tam wyprawia . A tak W ogóle to kopara mi opadła jak spotkałem ziomala z moich okolic jak pomykał w czarnej koszulce Polo z napisem CarSpa Pozdrawiam!
CarSPA Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Witajcie! Trochę fotek ze spotkania poniżej
SZyBA Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Eh widzę spotkanie super, następnym razem trzeba postawić się w pracy i wziąść obowiązkowo wolne
Pepper Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 CarSPA Czy jest możliwość żebyście gdzieś wrzucili troche więcej fot do ściągnięcia? Byłaby fajna pamiątka
fernando Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 Na ostatniej focie -> król Julian z góry nadzoruje swoje oddane dywizje detailerów
spooch Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Musiało być rewelacyjne i pouczające spotkanie Jest możliwość, żeby zorganizować spotkanie w oddziale w trójmieście? Np. 05-07.06.2011 ? Tylko wtedy będę miał wolne bo po ślubie to wolne a chciałbym pokazać wtedy już żonie, że ja tak na prawdę jestem normalny i nie tylko ja lubię zadbane autka itd. temat rzeka Chętnie pokonam kilkaset km pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi