frafel Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Witam i pytam o cos sprawdzonego do doczyszczenia wewnętrznych plastików. Mają one fakturę dość podatną na zabrudzenia. chciałbym też uzyskac matowy efekt po czyszczeniu.
Justyna Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 a czytałeś już forum bo jest dużo na ten temat a do czyszczenia np. APC, potem jakiś dressing
kuba94 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 stosuje na golfinie V to pewnie te same co ma IV gatunkowo .Poorboy's Natural Look Dressing najlepiej się sprawdza
yachtclub Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Czyszcząc skórzaną tapicerke w wolnej chwili przetestowałem Meguiars Shine Protectant. Cena 44,90 za pojemnik . Efekt naprawdę powalający. Poza tym niesamowicie wydajny. Śmiało moge polecić. Kilka zdjęć z testu.
miHoo79 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Kladac boczek na betonowych plytkach rysujesz jego dolna czesc..
witles Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Do Golfa IV wykorzystywałem spray Sonaxa a do MK VI używam AG VINYL&RUBBER. Mam też Meguiars Ultimate Protectant ale nie za bardzo mi się podoba jego konsystencja i efekt, dlatego najczęściej korzystam z AG VINYL&RUBBER
yachtclub Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Kladac boczek na betonowych plytkach rysujesz jego dolna czesc.. Spokojnie, akurat ten boczek przeznaczony jest do " utylizacji". Dlatego może spokojnie stać na betonie i można na nim testować do woli wszystki środki.
Rekomendowane odpowiedzi