saintmc Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Witam, jak w temacie. Szukam opinii na temat Ball Buster. Czy ktoś pracuję używając tego? Jak to się sprawdza ze środkami do aluminium np. Megsa? Czy to wogóle można stosować z np zielonym/żółtym korkiem w trudno dostępnych miejscach? i co tam wam jeszcze przyjdzie do głowy Kanar Customs Ball Buster oj nie ten dział, przenieście do działu Narzędzia i środki pomocnicze » Mikrofibry, aplikatory itp.
Lukas G Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Uzyj szukajki, bylo juz na forum...
saintmc Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Cos mi szukajka nie hula za dobrze. dlatego napisałem posta
Lukas G Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Cos mi szukajka nie hula za dobrze. dlatego napisałem posta Dziala dziala, bardzo dobrze dziala tylko sie nie chce ale znaj dobroc...
saintmc Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 ok, ok. Dzięki. bardziej mnie interesuje informacja np. o czyszczeniu takiego Balla. Np po wyszlifowaniu rantów w feldze np. Megsem MAG & ALUMINUM jak bezpiecznie czyścić takiego balla. Jak się sprawuje z różnymi obrotami i takie tam
Rekomendowane odpowiedzi