Ari Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 W tym oto miejscu będę starał się ukazać pracę nad autem. 1.Mycie silnika Avensis Przed Po Efekt słaby bo nie ma dużego kontrastu. Jak myłem Aurisa siostrze było lepiej. Wzasadzie tutaj bardziej mycie plastików i kilku węży w komorze bo reszta zasłonięta. Zdjęcia jeszcze jak nie dosechł, ale już się robi ciemno. Użyty SPEC z Tesco + czernidła od Nigrina. Spłukałem wszytsko opryskiwaczem Marolexa z ciepłą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 No wiadomo, myje się to do czego można się dostać Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ładnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lespaul Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Nieźle, nieźle. Tylko jedna uwaga: nie należy odłączać "plusa" akumulatora, tylko zawsze odłączamy "minus". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Myślę, że brak uwag bo odłączam plus i minus, żeby wszystko poczyścić nawet AKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lespaul Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 bo się zdjęciem zasugerowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi