plotek Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Do ja dalej szukam zaissa dwa z moich samochodów kosztowały mniej niż ten obiektyw.. Pięknie rysuje.. Obiektyw drogi, to prawda, ale wart swoich pieniędzy. Używam go oczywiście do pracy a przy okazji do takich właśnie zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plotek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Lubie zwierzęta, lubie koty, ale nienawidzę gdy kot urządza sobie z mojej maski, swoje legowisko . Tak więc część sobotniego dnia upłynęła mi dziś na usuwaniu śladów po łapach kota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Łączę się w bólu. Mam to samo z racji bycia opiekunem 7 kotów, z czego dwa uwielbiają się wylegiwać na karoserii i niepostrzeżenie zakradać się do garażu, gdzie świeżo nawoskowane auto mieszka. Zderzak, górne partie błotników, maska i dach notorycznie ubierają się w nowe hologramy. Na szczęście SRP i podobne produkty błyskawicznie je maskują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi