sebcio Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 plotek, pięknie utrzymana e34 taka e34 już się rarytasem zaczyna robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 plotek, wiem, że dziobiesz bawarkę także dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plotek Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Już po korekcie lakieru Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmocc Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Piękna robota - gratuluję tak świetnie utrzymanego samochodu. Jaki wosk rzuciłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No, w końcu się doczekałem Szkoda, że zdjęcia nie oddają efektu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Gratulacje teraz wygląda jak na Bawarkę przystało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Lśni się lśni się dobra robota i fajny kolorek . Bejka mega zadbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumisiek Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 jak oglądam te fotki to aż łezka mi się w oku kręci . Piękna betka szkoda że bez M pakietu.Chętnie bym postawił znów taką w garażu ale teraz jako rekwizyt do oglądania i niedzielnych "spacerów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plotek Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 .Chętnie bym postawił znów taką w garażu ale teraz jako rekwizyt do oglądania i niedzielnych "spacerów" Ja tak to auto traktuje . Zimą śpi w garażu, a w sezonie letnim wyjeżdża na spacery w ładną pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Świetnie wyszła Ci ta korekta! Swoją drogą masz nie dość, że przepiękny to dodatkowo bardzo wdzięczny na detailerskie działania lakier - coś pięknego Swoją drogą jedna z najpiękniejszych Bawarek jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plotek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pogoda dziś była całkiem całkiem, więc pare zdjęć strzeliłem Logo BMW na maskę jest w drodze. Poprzednie było stare i spękane, teraz bedzie nowe miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 rewelacja tak powinno wyglądać każde auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 20 Marca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jako właścicel oklejnego auta nie powinienem tego pisać, ale ta naklejka z błotnika powinna moim zdaniem wylecieć, psuje całokształt rewelacyjnego klasyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 piękny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 piękna - zazdroszczę auta ale pozytywnie p.s znaczek by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dokładnie znaczek założyć i naklejka do kosza, a tak poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plotek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dokładnie znaczek założyć i naklejka do kosza, a tak poza tym Znaczek zamówiony, bo stary,tak jak napisałem wyżej...się rozpadł, rozkleił. A naklejka póki co zostanie Może to i lekka kontrowersja lecz nie jest to chyba takie uchybienie jak niegdyś sławetne tribale na tylnych szybach fiatów 126p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 super auto super fotki i świetny kolor lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Niesamowicie się ten lakier zachowuje w naturalnym świetle. Koniecznie zrób zdjęcia wypucowanego auta na słońcu, jak w końcu wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Mazder, dobra lustrzanka + dobra soczewka mozna ladnie zdjecia wyciagnac na odpowiedniej przyslonie w ps lekko poprawic i efekt widoczny super wyszlo tak trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 wszystko pięknie - lakier ładnie się prezentuję tak powinien wyglądać każdy samochód ps. kup znaczek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil11124 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Piękne i zadbane auto. Pięknie wyglądają starsze BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharqi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Właśnie - zapytam co to za szkło? Korzystam z Canona i do takich fotek zazwyczaj stosuję portretową 50kę F1.8 (Zuiko) Ale na przysłonie 1,8 ciężko mi się wstrzelić z głębią, jak mam przedni błotnik wyraźny tak tylne drzwi już się rozmywają. A bokeh i tak znacznie mniejszy niż u Ciebie. Zastanawiam się już nad Carl Zeiss Sonnar o ogniskowej 135mm i przysłonie 2,8 (system Yashica/Contax) - liczę, że w zakresie 5-10m będzie łatwiej ustrzelić co trzeba. Ale chętnie dowiem się jakim szkiełkiem strzelasz może niepotrzebnie wydłużam ogniskową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 W EXIF-ie zdjęć jest wzmianka o obiektywie: EF70-200mm f/2.8L USM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharqi Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Do ja dalej szukam zaissa dwa z moich samochodów kosztowały mniej niż ten obiektyw.. Pięknie rysuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi