kocos Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 witam dziś postanowiłem opanować moje lambo które stoi na półce i się kurzy, zaniedbane na maxa nawet jakiś czas w piwnicy się walało przyszła pora by to zmienić ( sory ża tyle fotek ) nie udało mi się opanować szyby przedniej i dachu - dużo razy dachował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Oj chłopy.... ale Wam wali na dekle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łatysz Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Pięknie kocos, ! bardzo fajnie wyszło nie ma to jak mieć własne Lamborgini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Model modelem, fajnie wyszlo i zauwazylem przynajmniej jedna ciekaw rzecz - czym byla polerowana szyba (jak rozumiem plexi) - bardzo fajnie wyszla a wygladala koszmarnie - reflektory w normalnych autach to tez w koncu plexi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocos Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 plexi robiona UC z megsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 kocos, dzieki , ak tylko bedzie pogoda wyprobuje w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 no tutaj polerka już modelarskie high lvl ręcznie robiona czy jakimś mini narzedziem np. dremlem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 1 Lutego 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Po nałożeniu tych kosmetyków to wygląda pewnie lepiej niż 15 lat temu jak był nowy Kurcze kilkanaście lat temu nikomu by nawet do głowy nie przyszło żeby model potraktować np. plastmalem a teraz dostają produktu z najwyższej półki. Fajne 50/50 którego mi brakowało w relacji z Porsche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocos Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Piciosz, ręcznie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorgus Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 no ładna reinkarnacja koco ,a ja w domu jak testowałem testery to moja powiedziała żebym się leczył a tez siedziałem i polerowałem swoje resoraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A moze zróbcie dział do takich zabaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A moze zróbcie dział do takich zabaw? o własnie "mini detailing" albo "mój mały wielki projekt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Fotki 50/50 są imponujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 wow ale przemiana, super. Szczególnie te fotki 50/50, chyba kupie sobie jakiś model bo mi się nudzi. Jestem za jeśli chodzi o stworzenie działu "mini detailing". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Chyba najlepszy mini projekcik z dostępnych na forum Ale zostało trochę rys i hologramów może polerka maszynowa?? PS. Poniżej wosk dla najbardziej zagorzałych fanów "mini detailingu", niestety na obrazku są chińskie podpisy więc nie przetłumaczę wam co tam jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Dobra robota Kocos sej zostaje czy dalej na sell idzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Gratulacje kocos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocos Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Wesol, sej zostaje ! ( no chyba ze ktoś napisze biorę i koniec ) ale mam pewne plany co do seja więc tylko czekać na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOSPA Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Kolego po prostu MISTRZ!!! Gdzie takie duże butle sprzedają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Wesol, sej zostaje ! ( no chyba ze ktoś napisze biorę i koniec ) ale mam pewne plany co do seja więc tylko czekać na wiosnę no to gratulacje dobrze dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 To dobrze że zostaje znów będzie co lukać na imprach tjunowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi