martinezzg Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 koledzy mam pytanie szukam kogoś konkretnego do usunięcia wgnieceń na moim mb sec z 89 roku - niestety ci którzy do tej pory mieli to robić po obejrzeniu stwierdzili - panie to za gruba blacha - w każdym innym zrobimy ale nie w starym mercedesie.... ktoś z okolic Katowic jest w stanie to zrobić znacie jakiś dobry warsztat który się tym zajmuje..?
maestro00 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Na forum zdaje się ze miki to robi tyle że jest z Częstochowy ,także kawałek. http://www.mart-dent.pl/ Fotki pewnie by ułatwiły sprawę.
miki Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dziwne ze tak mówią bo w mercedesie wymyślono tą metodę
bucki Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Tacy specjalisci dlatego tak mówią
SzaKal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 miki, Czy prowadzicie kursy typu PDR i SMART REPAIR ? a jeżeli nie to gdzie można zrobić taki kurs ?
miki Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 SzaKal Ja nie prowadzę żadnych kursów. Z tego co mi wiadomo w Polsce kursy prowadzi firma z S na początku. Ale nie jest to tanie, a i sprzętu nie znajdzie się w zwykłym sklepie.
SzaKal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 miki, Miki to jakoś się dogadamy i mnie przeszkolisz ?
Rekomendowane odpowiedzi