Gość Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Cześć, mam problem z plastykową szybą w samochodzie. Szyba wygląda jak by "skorodowała" zrobiła sie taka złuszczona , możliwe że stało się to od słońca albo od pyłków z drzew, nie wiem. Taki sam problem widziałem w przednich lampach w Mitsubishi 3000 gt z 95 Czy ktoś z was miał już taki problem ? Macie jakiś pomysł jak usunąć to uszkodzenie bez wymiany szyby ?
AutoDetailing Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ułatwisz nam sprawę jeśli wrzucisz zdjęcia i napiszesz jakie to auto.
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jest to Smart Roadster Już pokazuje [/code] [ Dodano: 19 Grudzień 2010, 14:37 ] myślałem nad wyszlifowaniem tego papierem wodnym 2000 ale nie wiem czy nie będzie gorzej
maestro00 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 To jest zwykła akrylowa plexi chyba. Czyli obróbka typowa tylko nie przegrzej szyby bo Ci pęcherze powychodzą.
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 no tak to wygląda jakby pęcherzyki sie zrobiły a potem popękały. Da sie to jakoś wypolerować albo cokolwiek zrobić żeby to tak nie wyglądało ?
Rekomendowane odpowiedzi