Setop Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Na forum w tematach jest taka opcja "Dodaj temat do Ulubionych" - czy to rzeczywiście działa? bo nie mogę nigdzie odnaleźć zapisanych w ten sposób tematów
angelusag Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Szukam ulubionych i nie mogę znaleźć. Czy ktoś może napisać gdzie znaleźć tematy "ulubione" ?
m911 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 ctrl + f ewentualnie w przegladarce (na przykladzie FF ) Edycja -> znajdź i wpisz: Dodaj temat do Ulubionych a gdzie się znajduje ? na dole przy przełączaniu stron
Tworek Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 To tak na szybko .... co byś długo nie szukał zaznaczyłem białą rameczką i strzałką.
kamilgt Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 ale nie chodzi o to, jak dodac temat do ulubionych, tylko gdzie potem jest ta lista 'ulubionych' tematów
angelusag Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Więc sam sobie odpowiem na pytanie zadane w tym temacie. Funkcja "Dodaj temat do ulubionych" dodaje temat do ulubionych w IE a nie "ulubionych" na forum czyli nie ma nic takiego jak pokaż ulubione tematy na forum.
Sabat Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 odgrzebię temat. Opcja "pokaż ulubione tematy" była by bardzo przydatna. Jest w planach jakaś zmiana działania tego przycisku? np w profilu jako zakładka albo obok "zobacz swoje posty" "zobacz swoje tematy"
Rekomendowane odpowiedzi