Lukas G Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Standardowo, gdzies tam przegladajac natrafilem na bardzo faje urzadzeni do mycia nkretek i wnek nakretek w felgach, zawsze mam z tym problem bo pedzelkiem trudno jest te miejsca wyczyszcic, miekki nie daje rady, twardych nie uzywam Recessed Wheel Lug Nut Cleaning & Polishing Brush
Lucas_UK Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ale kapitalna sprawa, bardzo przydatny gadżet Ciekawe tylko jak z wytrzymałością
bucki Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Mysle ze te gąpeczki to sie szybko strzępia od srub
Lukas G Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Pojecia nie mam jak z wytrzymaloscia, mysle ze nie ma tragedi bo w koncu czemu niby bardzo szybko mialby sie psuc?Chyba ze jakies mocno skorodowane sruby bedziemy czyscili. U mnie neistety ze wzgledu na to ze mam dlugie nakretki to konkretne urzadzenie nie zda egzaminu. Przy pielegnacji auta przed zima (tak tak wiem ze juz przyszla ale mi jeszcze nie przyszly kosmetyki) postaram sie zrobic cos podobnego z tym ze gabke zastapie paskami z mikrofubry. Nie jest to skomplikowane wiec powinno sie udac
bucki Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Lukas G, a czemu ma sie nie udac dla chcącego nic trudnego
Lucas_UK Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 A jeszcze mam pytanko, czy orientuje się ktoś czy można dostać to w którymś sklepie na terenie PL czy UK? Bo na stronie tego sklepu jest napisane ,że przy międzynarodowych wysyłkach zamówienie min. 100$ i pewnie gdzieś drugie tyle za samą przesyłkę porównując z cennikiem wysyłki chociażby do Kanady
bubolak Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Gadżet fajny, ale czy aż tak potrzebny? Przecież do takich miejsc da się dojść pędzelkiem, a jak się uprzeć to można samemu coś takiego zrobić: plastikowa rurka, powycinać "zęby" na to włożyć powycinaną gąbkę... Pytanie czy ma dziać czy działać i wyglądać na półce
Lukas G Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Gadżet fajny, ale czy aż tak potrzebny? Przecież do takich miejsc da się dojść pędzelkiem, a jak się uprzeć to można samemu coś takiego zrobić: plastikowa rurka, powycinać "zęby" na to włożyć powycinaną gąbkę... Pytanie czy ma dziać czy działać i wyglądać na półce Powiem szczerze ze u mnie jest problem z dojsciem pendzelkiem, zawsze mi cos tam zostanie brudu i troche czasu schodzi zeby to doczyscic. A to ze mozna zrobic takie urzadzenie samemu to tylko jego plus, wstawilem to po to zeby uwswiadomic istnienie czegos takiego.
SJake Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja polecam: I nie ma żadnych problemów.
MetalMagnes Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 SJake, Jacek zdjęcie ,,nie chodzi", popraw;-)
emp Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 a ja mam na to złoty środek Daerg Chemica New Lega - nakładzasz zwykłym spryskiwaczem możesz pośmigać pędzelkiem a potem woda z karszera albo para. działa widziałem, sprawdziłem, macałem i wąchałem. Poza tym co tam śruby cała felga jest wypieszczona....
ariello01 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 możesz pośmigać pędzelkiem I własnie o to chodzi że pędzelkiem nie w każdym zakamrku da sie pośmigać...a nawet jak sie da to nie zawsze jest odpowiednia siła aby wzruszyć burd. A co do chemii to oprócz New Lega ( absolutnie nic nie mam do tej firmy) jest równiez inna na rynku która równiez działa wyśmienicie. Ja bym był zaintersowany takim właśnie gadzetem, gdyż lubie posiadać takie dedykowane gadżety ( nie tylko w detailingu..ale ogólnie) w skrócie to ujmując jestem "Gadżetowcem"
Rekomendowane odpowiedzi