Gość Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Czy ktoś używał tego środka ? Ja kupiłem, nałożyłem i bylem zadowolony, ale do pierwszego mycia... Ładnie odświeżył wypłowiałe plastiki jednak po myciu nie ma po nim ślady i plastiki wyglądają jak przed zastosowaniem. Czy to normalne, że dressingi tak krótko trzymają czy ten środek jest taki kiepski ?
Marco Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Srodek jest bardzo fajny i zostawia ladne wykonczenie. Moze problem tkwil w jego aplikacji? Dressingi naklada sie na czysta powierzchnie,a po nalozeniu nalezy nadmiar zetrzec fibra.
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dressingi naklada sie na czysta powierzchnie Oczywiście, że na czystą. Nie wiem czy mówimy o tym samym produkcie. Bumper black to taki dressing w sprayu. zostawia ladne wykonczenie. Zgodzę się, plastiki ładnie wyglądają. Jestem niezadowolony jedynie z trwałości tego produktu.
Piciosz Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Polecam AUTOGLYM Bumper Care, trzyma się po myciu.
Marco Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie wiem czy mówimy o tym samym produkcie.Chyba faktycznie pokieralo mi się w z Bumper Care... Sorki. Bylem w robocie w nocy...zdarza się brak koncentracji o 2:38
Rekomendowane odpowiedzi