debus Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam wszystkich, dzisiaj chciałbym wam pokazać efekt pracy nad Seatem Ibizą z 2002roku zdjęć nie ma za dużo ale to co najciekawsze udało się uwiecznić. [nietety tylko 2 elementy] do korekty użyłem standardowo systemu 3M ( zielony , żółty i fioletowy korek) i całą game padów oto fotki z tej pracy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 porysowany był masakrycznie. aż dziw ze sie udało z tego prawego boku usunąć te rysy. good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 elegancko w tym kolorze coś jednak drzemie wyszło super szkoda, że nie ma zdjęć całego autka przy normalnym świetle, w sensie słonecznym hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debus Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 elegancko w tym kolorze coś jednak drzemie wyszło super szkoda, że nie ma zdjęć całego autka przy normalnym świetle, w sensie słonecznym hehe postaram się wrzucić więcej fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu147 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 powiedz czym udalo Ci się usunąc te większe rysy? tzn jakie kombinacje były skuteczne i jak dlugo pracowałes nad jednym elementem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debus Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 porysowany był masakrycznie. aż dziw ze sie udało z tego prawego boku usunąć te rysy. good job Dzięki VinCe szczerze sam byłem w shoku jak poschodziły te rysy obstawialem jakieś 60-70% ze zejdzie a udało sie usunąć ok 95% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrabit Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 swoja drogą co Ty tą Ibizą robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debus Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 swoja drogą co Ty tą Ibizą robiłeś? to nie ja to Belgowie auto jest świeżo sprowadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debus Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Gratulacje Dzięki SZyBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie zeszły te rysy. Czym i jak robiłeś ? Będę miał podobnie porysowane auto do zrobienia, tylko że czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurekpit Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 debus Bardzo ładnie wyszlo, gratulacje Napisz prosze jakich padow uzyles i z jaka pasta. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debus Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 debusBardzo ładnie wyszlo, gratulacje Napisz prosze jakich padow uzyles i z jaka pasta. Pozdr. dzięki kurekpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRIVER Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Kawał dobrej roboty,efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI25 Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 No ja mam B-podobny kolor lakieru mam na cieniasie swoim ciekaw jestem jak mi wyjdzie ale na razie się edukuje ale prace tez sprzętem 3M efekt super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi