GOLAS30 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Niestety nie mam fot przed bo nie mialem odpowiedniego aparatu a tel moznaa sobie.... Reszta auta przy okazji bedzie wystawiona . Calosc byla matowana papierem 2000 pozniej surface rapide ultra, nastepnie UC i NXT 2.0. Efekt napradwe ladny ale naklad pracy ogromny. Nie zdawalem sobie sprawy ze tyle to pracy kosztuje ale Efekt wynagradza wszystko . Galeria skromna ale nie ja bylem fotografem i nie mam innych fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link2jack Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 masz talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLAS30 Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Dlaczegoz brak jakichkolwiek komentow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Bo jest niedziela Ładnie odżywiony kolor z tego co widzę, niezły błysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareek79 Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 foto fajne ale aby jego efekt ocenić na 100% poproszę foto w słońcu czy aby nie ma kolistych rysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLAS30 Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 No wlasnie nie ma i bardzo mnie zdziwilo to ze udalo mi sie to osiagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi