siwyuk Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Jako ze miałem rysy przy klamkach w mojej mercedes postanowiłem zrobić test ze środków dedykowanych dla amatorów a oto bohaterowie testu: Autoglym PAINT RENOVATOR Autoglym ULTRA DEEP SHINE Meguiars Deep Crystal Paint Cleaner Meguiars Deep Crystal Car Polish Pierwsze użyłem produkty Autoglym. Przed: Po: Potem przyszła pora na megsa. Przed: Po: Efekt przy niewielkim nakładzie sił i środków został osiągnięty. Parę wniosków które mi się nasuneły po zakończeniu : 1. Meguiars Deep Crystal Paint Cleaner myśle ze jest bardziej ścierny niż Autoglym PAINT RENOVATOR 2.Meguiars Deep Crystal Car Polish nadaje według mnie większa głębie koloru niż Autoglym ULTRA DEEP SHINE To taki ode mnie amatorski test dla amatorów na tym forum.
Camel- Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Dressing na klamki! I czekamy na całe auto bo widzę, że kolor ma potencjał (a, że auto ma - to wiemy oboje ).
Administrator Evo Opublikowano 17 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 1. Meguiars Deep Crystal Paint Cleaner myśle ze jest bardziej ścierny niż Autoglym PAINT RENOVATOR Zdecydowanie nie jest. PR to prawdziwy ścierny compound, DC to lekkościerny cleaner.
yesfan Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Zdjęcia przed to prawie makro, a po to krajobraz! Lepiej byłoby zrobić z tej samej odległości.
siwyuk Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Camel niedługo będzie zaraz po przeprowadzce sie za niego biorę bo będzie garaż, sprzet i chemia już czeka. yesfan amatorski test amatorskie foto evo to tylko takie moje pierwsze odczucia , bo pierwszy raz używałem takiej chemii
uri90 Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Evo czyli PR jest bardzo silny?? silniejszy od UC Albo Swirlx'a??
Administrator Evo Opublikowano 18 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 uri90, porównywalny do UC, ale IMO dużo cięższy w pracy i łatwiej o hologramy.
Rekomendowane odpowiedzi