adi1509 Opublikowano 24 Września Zgłoś Opublikowano 24 Września Prawie rok i prawie 10 000km z tą powłoką. Jestem w szoku jak dobrze powłoka trzyma się na boku pojazdu, jedynie doły trochę przymulone. Trochę gorzej sytuacja ma się z maską, zderzakami i dachem. Jak na to, że samochód cały czas stał pod chmurką, nie było niczym podbijane ani nie było żadnego odtykania to jestem bardzo zadowolony. Deklarowany rok siedzi (brakuje paru dni ale nie zapowiada się by miała gdzieś się wybierać). Data mycia 04.09.2025 (341 dni od aplikacji), przebieg 137 087 (9 385 km od aplikacji). 6
sztefan24 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Minął ponad rok od aplikacji. Seat wczoraj po odtykaniu K2 Fluxo udał się na sen zimowy do garażu ze stanem licznika lekko przekraczającym 294k km więc w rok zrobił 3500 km - raczej mało. Film niżej - nic nie musze dodawać, powłoka siedzi jak nowa Teraz Skoda, licznik pokazuje 73k km czyli 15k km za nią w ten rok. Tak samo, samochód "odetkany" szamponem K2 Fluxo. Jestem pełen podziwu dla trwałości, poziom hydro zaskakuje niesłychanie, powłoka nie była niczym podbijana (jedynie ech2o na poślizg do ręcznika przy osuszaniu). Doły drzwi minimalna tafla, przód ładne kropelki, tafla na masce ale zrzuca ładnie wodę. Dobrze zrobiłem wybierając Nano Coat v2 na Tourana. Świetne hydro i wyczuwalna śliskość lakieru nawet po roku. Trzeba dodać, że Skoda była myta na dwa wiadra raz na tydzień/dwa tygodnie no i jest garażowana.
Rekomendowane odpowiedzi