KIUWERTY Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia Witam! Naprawiali mi lakier na rancie drzwi od wewnątrz i zauważyłem coś takiego. Czy to może być niespolerowany nakładany nowo lakier? Czy po nałożeniu lakier się poleruje? To takie zmatowienie, chropowate, jakby nalane. Z jednej strony równo odcięte, chyba od zabezpieczenia.
zeea Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia @KIUWERTY trochę wygląda jak słabo zabezpieczone i zapylone lakierem bazowym. Wątpię żeby w tym miejscu ktoś się podejmował polerki.
KIUWERTY Opublikowano 27 Października Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października @zeea Czyli do tylko kwestia kosmetyczna, nic się nie będzie z tym działo?
Robak Opublikowano 27 Października Zgłoś Opublikowano 27 Października Mi się wydaje że to tak zwana "kasza" czyli krótko mówiąc błędy w kładzeniu klaru. Poza tym że brzydko wygląda nie ma żadnych negatywnych skutków. Skoro jest to we wnęce to nie ma się czym przejmować.
zeea Opublikowano 27 Października Zgłoś Opublikowano 27 Października @KIUWERTY jeśli to nie jest docelowe miejsce naprawy to bym się tym nie przejmował osobiście. 1
Rekomendowane odpowiedzi