Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 29 Lipca Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca Cześć! Z przyjemnością informujemy o premierze nowego Neoxal 12 Pro - ulepszonej wersji popularnego Neoxal 12. Główną zaletą nowego produktu jest zwiększona trwałość, która wzrosła z 12 do 24 miesięcy. To zasługa innowacyjnej żywicy o zmodyfikowanych podstawnikach, poprawiających hydrofobowość, oraz wzmocnionego filtra UV. Zachowaliśmy delikatne przyciemnienie, doceniane przez klientów w oryginalnej wersji, aby nie ingerować znacząco w fabryczny kolor tworzyw sztucznych. Neoxal 12 Pro to doskonałe rozwiązanie do zabezpieczania lamp samochodowych, felg, elementów z tworzyw sztucznych oraz chromowanych. Zapraszamy do zakupu i podzielenia się swoimi opiniami na temat nowego Neoxal 12 Pro! https://neoxal.com/?page_id=2130&lang=pl
marcineke Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Opublikowano 29 Lipca Bardzo cenię sobie No 12, wiele razy uratował mi plastiki, świetny produkt w świetnej cenie, chyba raz się zdarzyło że nie odświeżył plastików ale w 99% przypadków robi robotę. Kiedyś miałem prototypowa wersję Black gdzie przyciemnienie na mocno wyblakłych plastikach było sporo większe niż standardowa wersja, czy to podobny, rozwinięty technicznie produkt? 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 29 Lipca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca Cieszymy się. Przyciemnienie w 12 Pro jest minimalnie intensywniejsze. 4 godziny temu, NEOXAL EUROPE napisał(a): Cześć! Z przyjemnością informujemy o premierze nowego Neoxal 12 Pro - ulepszonej wersji popularnego Neoxal 12. Główną zaletą nowego produktu jest zwiększona trwałość, która wzrosła z 12 do 24 miesięcy. To zasługa innowacyjnej żywicy o zmodyfikowanych podstawnikach poprawiających hydrofobowość, oraz wzmocnionego filtra UV. Zachowaliśmy delikatne przyciemnienie, doceniane przez klientów w oryginalnej wersji, aby nie ingerować znacząco w fabryczny kolor tworzyw sztucznych. Neoxal 12 Pro to doskonałe rozwiązanie do zabezpieczania lamp samochodowych, felg, elementów z tworzyw sztucznych oraz chromowanych. Zapraszamy do zakupu i podzielenia się swoimi opiniami na temat nowego Neoxal 12 Pro! https://neoxal.com/?page_id=2130&lang=pl
marcineke Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Opublikowano 29 Lipca @NEOXAL EUROPE intensywniejsze od wersji standard czy Black?
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 1 Sierpnia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia Standard
sztefan24 Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia @NEOXAL EUROPE szkoda, że nie zauważyłem wcześniej. W piątek kupiłem i wczoraj położyłem. Tak to bym pewnie zwrócił i zamówił wersję pro. No nic, co prawda zostało mi jeszcze z 30 ml ale niedługo odbieram nowe felgi to kupi się wersję pro. Czy poprzednia wersja też będzie dostępna cały czas czy wersja pro ja zastąpi?
Rekomendowane odpowiedzi