vox27 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2023 Dzień dobry, Mam problem z pewnym zabrudzeniem, stosowałem wiele środków typu, krwawa felga, benzyna es. Tar, srodek do ciezkich zabrudzeń,zmywacz kleju i nic nie puszcza... wyglada okrutnie ;/ nie mam pojecia czym jeszcze sprobowac to doczyścić... Dodam jeszcze ze paznokciem da się pojedyńcze kropki zerwać, Z gory dziekuję za pomoc, Pozdrawiam
ochudy Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Trudno ze zdjęcia rozpoznać, ale bardzo przypomina korozję.
skrzat06 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 Na pierwszym zdjęciu jest to chyba plastikowy element...
AndrewZS Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 mi to wygląda na jakąś rozlaną i rozjechaną chemię. Spróbował bym delikatnie w mało widocznym miejscu jakimś rozpuszczalnikiem... Nitro?
polll Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2023 ja bym proponował vasco, i dać dłuższą chwile aby poleżało
vox27 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2023 Tak, jedno z zdjeć to tylni zderzak. Tez tak myślę że to musi być jakaś chemia. Wyglada jak rdza, ale nia nie jest;/ cokolwiekbym nie stosował ani drgnie;/ dzisiaj sprobuje nitro.
Rekomendowane odpowiedzi