Marx Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2023 Proszę o ocenę budżetowego zestawu. Brakuje mi jeszcze czegoś do skóry i tapicerki, ale to odkładam na póżniej. rekawica glinkujca, mam też glinkę Szczotka do mycia ręcznego K2 M350 + sczotka do alufelg noname od mrclenear ręczniki: Fluffy Dryer Plus, K2 Moli ADBL Roller DA09125+B - na razie tylko dla przyspieszenia nakladania czesci preparatow, ale docelowo takze do wykonania korekty (jak potrenuje) owady: Allegrini GoGo Insect płyn do pianownicy: K2 Bela Pro deiron: ADBL Vampire Liquid smoła: SNB Prickbort MacAPC: MOJE AUTO ALL PURPOSE APC (na zewnatrz i do wewnatrz) cleaner pod wosk: Duragloss Squeaky Clean wosk: Coli #476 szampon: Neoxal 767 Quick detailer: Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer - tu sie waham czy tego potrzebuje plastik wewnątrz: SG interior quick detailer plastik zewnątrz: Owatrol Polytrol szyba: K2 Nuta Pro + Rain-X Niewidzialna wycieraczka
AndrewZS Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2023 Ta szczotka to do mycia opon, gumowych dywaników i nadkoli, do lakieru bym tego nie używał. Do lakieru to gąbka qjutsu od Soft 99 lub mikrofibrowa rękawica, np. Work Stuff Storm Wash Mitt. Jeśli wosk, to po co QD?
Marx Opublikowano 9 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2023 Do lakieru będzie rękawica, a do felg to jeszcze zobaczę.Do listy doszedł jeszcze carpro wheel cleaner.Co do qd, to też się waham. Myślałem że może będzie doraźnie jak już gdzieś wosk się skończy.Czy ten cleaner będzie ok, czy moze Poorboy's Professional
Rekomendowane odpowiedzi