LZ Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 Cześć, mam pianownicę Monello, która tylko leży i się kurzy u mnie. Ile może to być warte? Nie pamiętam niestety do jakiej myjki to jest końcówka, już od dawna nie mam tej myjki Pianownica ma mały bardzo mały przebieg. Delikatnie uszkodzona jest butelka. Ciężko to uchwycić na zdjęciu ale odłożyłem ją kiedyś obok czegoś gorącego i się trochę odkształciła pod wpływem temperatury.
penkus5 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 @LZ MONELLO LANCIA FOAM KIT - LAVOR Profesjonalna pianownica PA. Solidna konstrukcja nadaje się do intensywnego użytkowania. Lanca posiada regulowaną dyszę do regulacji szerokości strumienia natrysku. Za pomocą pokrętła regulacyjnego na górze jest łatwo zmienić stosunek mieszanki. Maksymalne ciśnienie robocze: 180 bar Maksymalna wydajność: 20 litrów na minutę Maksymalna temperatura: 60 °C Zastosowanie - Lavor Resztę sam sobie poszukaj i przekalkuluj...
LZ Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 Dzięki, znalazłem i widzę, że nowa jest sprzedawana za ok. 220zł.
Rekomendowane odpowiedzi