pietona Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2022 Witam wszystkich, czy ktoś z użytkowników forum posiada krótki pistolet do ww. Myjki? W internecie nie mogę znaleźć dedykowanego pistoletu do tej myjki. Nie chciałbym kupować i za chwile odsyłać na brak integracji. Jeśli ktoś ma info gdzie można taki kupić, będę wdzięczny.
Putkowski07 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Zajrzyj na Techkar.pl ja co prawda kupiłem od razu i waż 10m elastyczny wiec całkowicie bez problemu. Ale fakt ze tam Ci dobiorą wszystko
pioter94 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 @pietona jeśli znajdziesz taki pistolet to napisz pls jaki i gdzie kupiłeś.
patryksta Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2022 siema, mam podobny problem, co rpawda myjka phd 170 b2, pisałem do techkar, lecz niestety jeżeli myjka ma wąż na bębnie to nie idzie dostać, pozostaje jedynie zakup na ali
Jondi Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2023 odgrzeje kotleta. komuś się udało dorwać krótka lancę?
Rekomendowane odpowiedzi