kocos Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 witam dziś miałem okazję zrobić Audi A4 ( mała korekta lakieru ) 11 letni lakier 50/50 daje radę po 8 h jak na takiego amatora jak ja to myślę że jest dobrze
yesfan Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Poprosimy o opis pracy, co, czym i jak.
kocos Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 mycie na dwa wiadra szampon nxt niestety nie miałem glinki i UC więc tylko g3 twarda gąbka następnie DC2 ręcznie i nxt ręcznie do wszystkiego inne mikrofibry i aplikatory
kocos Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 A jaka polerka? polerkę kiedyś kupiłem taką zwykłą ma kształt jak kątówka pokazałem w temacie seicento jaka polerka
kolargol Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 czyli widzę, że nieźle dajesz rade tym euroteckiem bo się właśnie zastanawiam czy warto dopłacać do fobo....
kocos Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 czyli widzę, że nieźle dajesz rade tym euroteckiem bo się właśnie zastanawiam czy warto dopłacać do fobo.... daje radę kiedyś to kupiłem i nie narzekam ciężkie to ! tak poza tym ok
TWes Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 no bardzo ładnie, mnie też nie długo czeka korekta na takiej b5 i chyba nawet ten sam kolor tylko w kombiaku... Właśnie też myślałem nad g3 na twardym padzie a potem g10 albo UC i też pewnie Eurotekiem bo muszę od znajomego pożyczyć.
Rekomendowane odpowiedzi